Redactia.ro
Home » Știri » Ea este moștenitoarea imperiului Dedeman. Karina are 28 de ani și a studiat în străinătate

Ea este moștenitoarea imperiului Dedeman. Karina are 28 de ani și a studiat în străinătate

GALERIE FOTO (3)

Toți știu despre frații Dragoș și Adrian Pavăl, dar puțini o cunosc pe urmașa lor. Karina are 28 de ani, e școlită în străinătate și deja tranzacționează deal-uri de zeci ori chiar sute de milioane de euro. Iată ce spune tatăl său despre evoluția și implicarea ei în cadrul echipei Dedeman/Pavăl Holding.

Ea este moștenitoarea imperiului Dedeman

Karina este fiica lui Dragoș Pavăl, unul dintre cei doi frați care dețin imperiul Dedeman. Tânăra are în prezent 28 de ani și este absolventă a Universității Cambridge, în cadrul căreia a făcut un master în finanțe și real estate. Odată terminate studiile, Karina s-a întors în România pentru a se implica în afacerea familiei. Zis și făcut. Mai întâi a ocupat o funcție mai puțin vizibilă, iar apoi a avansat până la masa negocierilor.

Karina are un master in finante si in real estate

Vorbind despre implicarea ei în afacerea familiei, Karina a spus că-și dorește să-și pună amprenta: „Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua şi sunt recunoscătoare pentru încrederea primită şi aportul pe care îl pot aduce în cât mai multe domenii de activitate ale grupului. Îmi doresc ca şi în viitor să pot contribui la consolidarea şi dezvoltarea diferitelor linii de business alături de ceilalţi membri ai familiei mele şi de întreaga echipă Dedeman/Pavăl Holding”, declara Karina Pavăl, în cadrul evenimentului Tineri Manageri de Top, unde a fost premiată de Business Magazin.

Karina, vizibilă la achiziția recentă a firmei familiei sale

De curând, Karina a ieșit în față cu ocazia achiziționării a 30% din grupul de firme Tei. „Acest parteneriat are la bază o viziune de business comună şi un set de valori şi principii fundamentale pe care le împărtăşim cu grupul Tei. Avem încredere că experienţa noastră de scalare a unui business de retail, împreună cu expertiza şi cunoaşterea aprofundată a pieţei farma, de puericultură şi produse de îngrijire personală de către Roxana si Irina (Maftei – n.red.), vor duce povestea Grupului Tei la următorul nivel, pe una dintre cele mai dinamice şi competitive pieţe din România”, a spus Karina Pavăl, cu ocazia anunţării tranzacţiei, potrivit Business Magazin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: