Redactia.ro
Home » TV » Ea este noua iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. S-a mai iubit cu un bărbat celebru!

Ea este noua iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. S-a mai iubit cu un bărbat celebru!

GALERIE FOTO (5)

Este vestea momentului în showbiz! Daniel Pavel are o nouă iubită, la câteva luni după despărțirea neașteptată de Marina, fosta logodnică. Deși este extrem de discret cu detalii despre viața private, iată că prezentatorul de la Survivor România iubește din nou, de această dată o șatenă superbă! Despre ea se știe că s-a mai iubit cu un bărbat celebru din România!

Daniel Pavel are o nouă iubită! Și cea care l-a dat de gol pe moderatorul TV este chiar actuala parteneră de viață a prezentatorului Survivor România 2022.

Noua iubită a lui Daniel Pavel a postat câteva fotografii pe rețelele sociale. Aceasta nu i-a postat chipul, dar s-a aflat recent că este vorba de prezentatorul Survivor.

Ea este noua iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Înainte de sărbători, femeia a postat o imagine cu bradul ei de Crăciun, iar pe unul din globuri era inscripționat numele “Daniel”.

Însă toată lumea se întreabă cine este noua iubită a lui Daniel Pavel! Este vorba despre Ana Maria Pop, o femeie care a mai făcut parte din lumea showbiz-ului. În ultimii ani, aparițiile ei publice au fost destul de rare.

“Zi Binecuvântată, Sf. Cuv. Daniil Sihastrul 🙏🏼💫 Să ne ajute pe toți să zâmbim sănătoși în prag de Sărbători! La Mulți Ani, sărbătoriților.”, a scris aceasta pe 18 decembrie 2021.

Ana Maria Pop merge chiar la sala de fitness unde fratele lui Daniel Pavel este instructor. Potrivit postărilor, cei doi ar fi împreună din septembrie 2021, adică la câteva săptămâni după ce Daniel Pavel și fosta logodnică s-au despărțit.

Se pare că cei doi a o relație la distanță, întrucât prezentatorul TV locuiește în Viena, în timp ce ea a rămas în România. Ana Maria l-a vizitat la Viena, dar are fotografii și din Republica Dominicană, acolo unde este filmată emisiunea difuzată acum de Pro TV.

Șatena este fană a emisiunii și postează Instastory-uri din fața televizorului, în care îl etichetează și pe prezentator. Daniel Pavel îi apreciază postările de pe Instagram.

Noua iubită a lui Daniel Pavel s-a mai iubit cu un bărbat celebru

Ana Maria Pop este avocat de profesie. Însă, în 2014 a cochetat cu actoria, datorită lui Bobby Păunescu. A participat la mai multe festivaluri de film și a fost invitată la cel de la Cannes, potrivit  Viva.ro.

În trecut, Ana Maria Pop ar fost împreună cu Ricardo Cadu, fost căpitan al formaţiei CFR Cluj. Cei doi au avut o relație de mai bine de doi ani, dar tot la distanță, pentru că el locuia în Portugalia.

Despre Ana Maria Pop se știe că a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat celebru în România. Este vorba de nimeni altul decât tenismenul Horia Tecău. Dar relația a luat sfârșit în 2012.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: