Redactia.ro
Home » Știri » Ea este românca răpită de teroriștii din Gaza. Familia tinerei este devastată: „Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă”

Ea este românca răpită de teroriștii din Gaza. Familia tinerei este devastată: „Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă”

Ea este românca răpită de teroriștii din Gaza.

Doron, o tânără româncă în vârstă de 30 de ani, a fost răpită de teroriștii din Gaza pe 7 octombrie, stârnind disperare în rândul familiei sale. Potrivit informațiilor, ea se afla singură acasă în dimineața zilei respective când a fost capturată de membri ai organizației Hamas.

Tânăra, asistent veterinar, suferă de o afecțiune la stomac și necesită tratament constant, dar de la data răpirii sale, familia nu a mai primit nicio informație despre starea ei de sănătate sau locul unde este ținută captivă. După cum au declarat mama și mătușa tinerei la Antena 3 CNN, Doron a avut doar câteva secunde să sune și să-și anunțe familia, moment ce a rămas ultimul contact cu ea.

Familia se roagă ca ea să fie teafără

Mama tinerei, în lacrimi, a împărtășit momentul în care a auzit ultima oară vocea fiicei sale. „A fost ultima dată când am auzit-o. Nu știu unde este, nimeni nu a văzut-o. Este foarte frumoasă, mi-e frică de ce ar putea să-i facă. Este frumoasă și în interior. Noi ne gândim mereu la ea și facem tot ce putem să o aducem de acolo. O iubim și facem tot să o aducem înapoi!”

Mătușa tinerei a transmis un mesaj de speranță, rugându-se ca Doron să aibă puterea necesară de a rezista până când va fi salvată. „Dăruiește foarte mult! Iubește copiii, își iubește nepoții, animalele, este toată un dar. Îi transmitem foarte multă putere și foarte multă dragoste, să mai rezite puțin, până când, poate, cineva o să facă ceva. Fiecare minut contează.”

Oamenii fac un apel către populație

Familia tinerei a făcut un apel la solidaritate și sprijin, sperând că printr-o mobilizare colectivă, vor reuși să aducă înapoi pe Doron. În prezent, conform Ministerului de Externe, trei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, sunt ținute ostatice în Fâșia Gaza. Incertitudinea privind starea lor și lipsa informațiilor exacte adaugă la anxietatea familiilor acestor persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: