Redactia.ro
Home » Sport » Echipa lui Denis Drăguş va fi retrogradată! Ce se întâmplă cu Standard Liege

Echipa lui Denis Drăguş va fi retrogradată! Ce se întâmplă cu Standard Liege

Echipa lui Denis Drăguş va fi retrogradată

Echipa lui Denis Drăguş va fi retrogradată. Standard Liege nu a primit licenţa. Motivul. Restanțele financiare către jucători și probleme cu vânzarea stadionului.

Standard Liege ar urma să fie retrogradată în ultima ligă belgiană. Clubul are restanțe financiare de 1 044 027 de euro. Acestea au rezultat din neprezentarea documentelor că ar fi achitat primele de la semnătură pentru 8 jucători. În plus au apărut și alte nereguli financiare. Lipsă de lichidităţi și deficit bugetar, deși a încasat 1,5 milioane de euro pentru stadion. Standard Liege era pe locul 5 în clasament atunci când a fost suspendat campionatul și ar fi trebuit să joace în cupele europene. Echipa cu care Ladislau Boloni a luat titlul poate contesta decizia.

Echipa lui Denis Drăguş va fi retrogradată

Clubul a prezentat deja acte potrivit cărora trebuie să încaseze bani din transferurile unor jucători. În plus a atătat că pot finanța echipa, după ce compania lui Axel Witsel care a cumpărat stadionul plătise deja 1,5 milioane de euro în conturile clubului. Totuși, Comisia pentru Acordarea Licențelor a exclus-o din toate ligile. Standard trebuie să meargă acum la Curtea de arbitraj sportiv din Belgia şi apoi la TAS pentru a schimba decizia.
De-a lungul timpului la Standard Liege au fost mai mulți români. Ladislau Boloni, Mircea Rednic, Răzvan Marin și Denis Drăguş. Răzvan Marin a fost cumpărat de Ajax în vara lui 2019 cu 12,5 milioane de euro. Deși în Belgia a impresionat, în Olanda românul nu a reușit să se integreze, iar acum este pus pe lista de transferuri.
Standard este una dintre cele mai cunoscute echipe din fotbalul belgian. Are în palmares 10 titluri de campioană și 8 Cupe ale Belgiei. Gruparea a fost înființată în anul 1900. În 1923, chiar dacă avea doar 23 de ani de activitate, clubul a primit din partea Regelui Belgiei dreptul de folosi titulatura Royal în denumirea oficială, și a devenit Royal Standard Club Liégeois.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: