Redactia.ro
Home » Sport » Hagi a mai făcut un transfer! Denis Drăguș a semnat cu Standard Liege

Hagi a mai făcut un transfer! Denis Drăguș a semnat cu Standard Liege

Dragus a semnat cu Standard

Hagi a mai făcut un transfer! Denis Drăguș a fost prezentat official la Standard Liege și a semnat un contract valabil până în 2024. Drăguș va avea un salariu de 300.000 de euro, dar și bonusuri în funcție de performanță. FC Viitorul a primit 2 milioane de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer. Jucătorul de 20 de ani era în Belgia încă de vineri și a urmărit meciul dintre Standard Liege și Zulte Waregem.

„I-am urmărit și pe el, și pe Ianis. L-am ales pe Denis, pentru că suma de transfer era mai mică, dar și pentru că pe postul lui Ianis avem mai multe soluții. Ne-a fost prezentat ca atacant, dar poate juca foarte bine și pe flancuri”, a spus Michel Preud’homme, antrenorul lui Standard.

11 români au jucat la Standard

Până la finalul sezonului trecut Răzvan Marin a evoluat la Standard, apoi a fost cumpărat de Ajax cu 12,5 milioane de euro. De-a lungul anilor, pe la echipa din Belgia au mai trecut Gheorghe Butoiu, Mircea Rednic, Bogdan Stelea, Tibor Selymeș, Marius Niculae, Liviu Ciobotariu, Adrian Cristea, Gicu Grozav, George Țucudean. Denis Drăguș s-a format la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi. Apoi în urmă cu doi ani a ajuns la echipa mare, unde s-a impus rapid. El poate juca ca atacant central, dar și în spatele vârfului sau în banda stângă a atacului.

„Denis este jucătorul care în ultimul an şi jumătate a făcut un salt enorm. Un jucător care de la noi ajunge titular în echipa naţională pentru mine înseamnă că am făcut ce trebuie” , a spus Gica Hagi despre Denis Drăguş.

Atacantul are 45 de meciuri jucate pentru Viitorul și 8 goluri. Selecționerul Cosmin Contra l-a convicat de două ori la națională.

Citește și: Denis Draguș pleacă la Standard Liege! “Drăguș ne-a sedus”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: