Redactia.ro
Home » Sport » Prima țară care și-a desemnat campioana! Boloni în Europa League

Prima țară care și-a desemnat campioana! Boloni în Europa League

Prima țară care și-a desemnat campioana

Prima țară care și-a desemnat campioana este Belgia. Conducătorii Ligii au decis să nu se mai reia competiția. Ierarhia finală va rămâne cea din momentul suspendării campionatului.

Belgienii au decis ca din cauza pandeliei de coronavirus campionatul să nu se mai reia. Astfel, Club Brugge va primi titlul. Echipa lui Phillipe Clement avea deja un avans de 15 puncte în fața celor de la Gent. Pe locul trei s-a clasat Charleroi. Este pentru al doilea sezon consecutiv când Club Brugge câștigă titlul de campioană. De asemenea va evolua și în grupele Champions League. Consiliul de Administrație al Ligii Profesioniste a votat în unanimitate această propunere, care urmează să fie acceptată și de Adunarea Generală. În acest moment Belgia a raportat un total de 15.348 de persoane infectate cu coronavirus.

Prima țară care și-a desemnat campioana

Antwerp și Standard Liege s-au clasat pe locurile 4 și 5. Astfel, echipa lui Ladislau Boloni va juca în tururile preliminarile ale Europa League. Ar putea exista si posibilitatea de a ajunge direct în grupe. Șefii fotbalului din Belgia caută o soluție ca finala Cupei să aibă loc, la fel ca barajul de promovare/retrogradare. Astfel, în finala Cupei, Antwerp ar urma să întâlnească campioana Club Brugge. Decizia luată de federația din Belgia i-a nemulțumit pe cei de la Charleroi și la Antwerp. Pentru că acestea sunt la un punct, respectiv două față de Gent.

Echipa lui Ianis Hagi, doar pe locul 7

Echipa lui Ianis Hagi, Genk va încheia acest sezon doar pe locul 7, spre dezamăgirea fanilor. Anul trecut aceștia reușeau să câștige titlul. În acest sezon lucrurile au mers destul de prost pentru Genk. A reușit să câștige un singur punct în grupele Ligii Campionilor. De asemenea au fost eliminați și din Cupa Belgiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: