Redactia.ro

Edith Gonzalez a murit. Actrița mexicană a pierdut lupta cu cancerul

Edith Gonzalez a murit. Actrița mexicană a pierdut lupta cu cancerul

Edith Gonzalez a murit. Actrița mexicană a pierdut lupta cu cancerul. Actrița de televonvele mexicane, Edith Gonzalez a murit joi dimineață la vârsta de 54 de ani. Actrița a fost diagnosticată cu o formă de cancer.

Edith Gonzalez a murit

În 2016, Edith a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, iar starea ei a fost foarte gravă. Actrița mexicană a trecut printr-o intervenție de histerectomie totală și ședințe de chimioterapie.

În ultima vreme, starea actriței părea că se îmbunătățește.

Vestea cumplită a fost făcută de un jurnalist, prin intermediul unui mesaj făcut public pe Twitter.

”Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, a scris el pe Twitter

Potrivit presei mexicane, actrița era internată în spital, iar familia a decis, să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Actrița Edith Gonzalez, s-a născut pe 10 decembrie 1964, și era una dintre cele mai cunoscute actrițe din Mexic.

Fanii au urmărit-o jucând în telenovela de succes Salome.

Edith Gonzalez a născut în 2004 o fetiță, fiind măritată din 2010 cu, Lorenzo Lazo Margain.

Edith Gonzalez a luptat până în ultimul ceas

Celebra actriță posta des fotografii pe postul de Instagram. Actrița arăta fericită și mereu cu zâmbetul pe față și continua să vorbească despre boala de care suferea.

Actrița care a interpretat-o pe Salome, spera să învingă cancerul ovarian. Vedeta a postat un mesaj în urmă cu mai bine doi ani, în care anunța că nu se dă bătută.

”Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană, mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, și a tuturor femeilor din generație în generație. Care trăiesc în mine, și prin mine.

Sunt libeeră și sclavă precum ele, precum noi toți. Noi, femeile, suntem niște aventuriere. Am studiat, am dansat, am râs cu poftă și am iubit.

Și avem responsabilitatea de a le spune și celor ce vin că merită să trăiești din plin.
Avem o singură viață și deci o singură șansă să strălucim. Vă vorbesc din propria experiență. iar eu ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt.

Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărțit, multă artă de admirat.

Așa că, Moarte, așază-te și așteaptă-mă!Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”.

Edith Gonzalez a făcut primi pași pe scenă fiind îndrumată chiar de tatăl ei. Toată copilăria ei, a fost petrecută în fața camerelor de filmat.

Citește și:A murit actrița Peggy Lipton. Actrița a murit la vârsta de 72 de ani