Redactia.ro
Home » Monden » Eduardo Palomo a murit, dar fiica lui îi ține amintirea vie. Cum arată urmașa actorului din „Inimă sălbatică”

Eduardo Palomo a murit, dar fiica lui îi ține amintirea vie. Cum arată urmașa actorului din „Inimă sălbatică”

GALERIE FOTO (4)

Eduardo Palomo a murit acum 17 ani, iar în urma s-a au rămas doi copii și o soție îndurerată. Moartea fulgerătoarea actorului a șocat întreaga lumea, iar amintirea lui rămâne vie cu ajutorul copiilor. În memoria colectivă el va fi mereu Juan del Diablo din telenovela „Inimă sălbatică”.

Gestul făcut de fiica lui Euardo Palomo

Eduardo Palomo a murit brusc la 41 de ani, iar copii încă îi simt lipsa. Fiica sa Fiona a postat recent o fotografie din arhiva personală de familie pe contul de Instagram. Imaginea îi înfățișa pe părinții ei într-o ipostază tandră din anul 1992. Fiona avea doar câțiva ani când tatăl ei a murit brusc într-un restaurant din Los Angeles. De atunci, ea și fratele ei, Luca au învățat să trăiască fără tata.

Soția sa, Carina Ricco, o binecunoscută compozitoare, actriță și compozitoare nu a reușit niciodată să-și mai refacă viața sentimentală, șocul suferit fiind mult prea mare și aceasta preferând să se dedice în totalitate creșterii copiilor.

Atunci când s-a întâmplat tragedia, nu-mi doream să merg mai departe și mă agățam de fiecare vis și de fiecare amintire cu Slăbănogul (așa îl alinta pe Eduardo Palomo). Atunci mi-am zis că trebuie să continui pentru copii.” – declara Carina Rico în 2007 pentru revista People en Espaniol.

Fiica celor doi îi calcă pe urmele tatei și este o actriță care încearcă să își facă un nume independent de cel al tatălui. Ea a jucat în serialul “Gossip Girl Acapulco”. Mezinul, Luca s-a îndreptat tot către un domeniu artistic. El a ales domeniul muzical și cântă într-o trupă rock.

Luca începe să semene din e în ce mai mult cu tatăl lui. Mai mult el și-a lăsat părul mai lung, iar asemănarea este izbitoare. Fiona a declarat în 2013 că rolul din serial l-a jucat în memoria tatălui său, cu toate că până atunci nu găsise puterea și curajul să urmărească nicio telenovelă în care a jucat regretatul actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: