Redactia.ro
Home » Monden » O mai știți pe Milagros din „Înger sălbatic”? Uite cum arată Natalia Oreiro în prezent și cine e soțul său

O mai știți pe Milagros din „Înger sălbatic”? Uite cum arată Natalia Oreiro în prezent și cine e soțul său

GALERIE FOTO (7) Natalia Oeriro

Natalia Marisa Oreiro este cunoscută în întreaga lume datorită rolurilor celebre pe care le-a avut în telenovele. Actrița a devenit faimoasă prin rolul Milagros din “Îngerul sălbatic” și a făcut toată România să se îndrăgostească de ea. Puțini știu că ea este căsătorită și are un copil.

Cine este soțul Nataliei Oreiro

Actrița are o relație de peste 17 ani cu Ricardo Mollo. El este un cântăreț Argentinian de muzică rock mai în vârstă. Cei doi au făcut nunta în anul 2002. Cei doi au un băiat pe nume Merlin Atahualpa. Potrivit Nataliei, fiul lui este principala ei realizare în viață și, de dragul ei, și-ar fi părăsit cariera fără ezitare. Cu toate acestea, spectatorii și producătorii nu sunt pregătiți să lase „idolul unei întregi generații”.

Celebrul cuplu s-a întâlnit întâmplător la un centru de yoga. Nu a trecut mult timp și cei doi s-au și căsătorit. După doar șase luni de relație cei doi s-au căsătorit. Ceremonia a fost una restrânsă, pe un iaht pe coasta Braziliei.

Cu ce se ocupă acum Natalia Oreiro

Oreiro în vârstă de 42 de ani este cântăreață, compozitoare, actriță și model. Vedeta de origine galaciană și-a început cariera în telenovele, iar în 2008 s-a reprofilat. De anul trecut ea face pate și dintr-un proiect TV. Oportunitatea de a face parte din echipa ”Got Talent Uruguay” a încântat-o foarte mult.

În paralel cu filmările pentru această producție, Natalia lucrează și pentru serialul de televiziune ”Hypno”, dar și pentru filmele ”Juana de America”, ”Pimienta el roja” și ”Bajo el aqa”, iar anul viitor va face parte din echipa peliculei ”Santa Evita”.

Natalia s-a născut la data de 19 mai 1977 și încă din copilărie s-a împărțit între spectacole și înregistrări în studio. La opt a început să cocheteze cu actoria și a studiat artele teatrale. Primul loc de muncă l-a obținut la o vârstă fragedă. La doar 12 ani a fost aleasă pentru a juca în reclame.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: