Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România

Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România

GALERIE FOTO (5) Fuego

În tinerețe era un copil frumos și inteligent iar mai bine de jumătate din viață și-a petrecut-o pe scenă, însă în ciuda celebrității pe care a dobândit-o de-a lungul timpului, a rămas un om simplu, fără fițe.

Paul Surugiu, alias Fuego are o poveste de viață de-a dreptul incredibilă, iar noi vă invităm să o aflați!

Cum arată Fuego în copilărie și cum și-a descoperit talentul?

Paul Surugiu, alias Fuego este artistul care le umple casele de căldură oamenilor în timpul sărbătorilor de Crăciun, cu melodia sa „Împodobește, mamă, bradul…” pe care o cântă alături de solista de muzică populară, Irina Loghin.

Încă de la o vârstă fragedă, Fuego a reușit să le cucerească inimile oamenilor cu vocea sa blândă. În copilărie, susține artistul îi plăcea ca înainte de culcare să asculte povești la pick up sau la radio.

Acesta precizează că reținea atât de bine textele încât, atunci când a mai crescut le punea în scenă alături de prietenii săi.

În copilărie, Fuego era un tânăr chipeș, carismatic și plin de umor care iubea muzica. Apropiații îl strigau Cip, de la Ciprian, Paul fiind al doilea nume în buletin. Viața lui s-a schimbat în momentul în care a ajuns la compozitorul George Grigoriu care i-a spus că Ciprian Surugiu nu este un nume de scenă bun.

Așadar, Paul împreună cu o prietenă a făcut mai multe bilete cu variante de nume, iar numele Fuego a fost extras din bol. „Nu l-am căutat cu atenţie şi nici nu mi l-am dorit neapărat, spune Paul Surugiu.

Fuego copilarie Fuego in tinerete fuego copilarie fuego zambet copil

Ce părere are artistul despre numele său de scenă?

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Paul Surugiu declara că nu regretă neapărat numele de scenă Fuego, doar că stilul muzical s-a schimbat de-a lungul anilor, iar acesta nu mai este în concordanță cu artistul de astăzi.

După cum am mai spus – m-am înţeles de minune cu Fuego, dar acum intră în scenă şi Paul Surugiu, mergând mână în mână. Oricum, în cele din urmă, important este ce faci şi ce transmiţi, nu doar cum te cheamă„, a mai spus Fuego.

Fuego a spus întotdeauna că nu s-a visat niciodată să facă altceva, decât să urce pe scenă și să încânte publicul cu vocea și melodiile sale.

De asemenea, Fuego a fost sprijinit necondiționat de cei doi părinți ai săi, care și-au dorit să ajungă un bun artist.

Fuego a devenit unul dintre cei mai celebri artiști din România după ce a colaborat cu artista Irina Loghin, cu melodia Împodobește mamă bradul, care a înduioșat și a emoționat un public întreg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: