Redactia.ro
Home » Știri » Ei sunt copiii lui Dumnezeu! Numele biblice pe care să le punem bebelușilor pentru a fi binecuvântați

Ei sunt copiii lui Dumnezeu! Numele biblice pe care să le punem bebelușilor pentru a fi binecuvântați

Alegerea numelui unui copil este extrem de importantă și, de multe ori, foarte dificilă. Un copil este o binecuvântare, iar noi trebuie să ne asigurăm că îi oferim o viață frumoasă. Înainte de toate, trebuie să ne gândim și la un nume pe măsură, pentru că unele dintre ele sunt preferatele lui Dumnezeu, care îi binecuvântează pe copii.

Numele copiilor lui Dumnezeu

Numele pe care le alegem pentru copiii noștri le pot aduce numai beneficii în viață. Este important să optăm pentru un Prenume frumos, dar mai ales cu însemnătate biblică. Se spune că cei numiți după sfinți sunt cei mai iubiți de Dumnezeu și vor avea o viață în care vor fi protejați de Cel de Sus.

Vezi și: Cât costă o cununie religioasă, un botez sau o înmormântare. Mitropolia Olteniei a impus noi tarife

Mulți părinți optează acum pentru nume care mai de care mai speciale, străine, fără a mai ține cont de Biblie. Iată câteva nume românești care semnifică binecuvântare din partea divinității și nume de-a dreptul mărețe, care îi face pe cei mici copiii Celui Sfânt.

Angela/Angelica – în limba greacă înseamnă mesagerul Domnului. Cele care poartă acest nume sunt inteligente, pure, dar și ambițioase și nonconformiste.

Adelin/Adelina înseamnă „ceva nobil” și este provenit de la Sfânta Adela. Este un nume care transmite curaj și neînfricare.

Claudiu/ Claudia este un nume special, iubit de Dumnezeu. Cei care poartă acest nume sunt foarte credincioși și au o relație frumoasă cu Dumnezeu.

Numele biblice, preferate de Dumnezeu

Laurențiu/Laura – înseamnă „încununată cu lauri”, „curaj”, „victorie” și „încredere”. Se spune că acești oameni sunt câștigători, Ambițioși și nu le place să fie pe locul doi niciodată. Dumnezeu le este alături mereu și le veghează fiecare pas.

Un alt nume foarte apreciat de Dumnezeu este Teodor/a. Este un nume grecesc și înseamnă dar de la Dumnezeu. Persoanele care îl poartă sunt independente, impun respect, sunt carismatice și le place să riște tot, doar ca să câștige.

Mihai/ Mihaela– ”la fel ca Dumnezeu”. Sunt oameni singuratici, retrași, cărora le place să trăiască în liniște, departe de ispitele omenești. Se roagă mult, sunt credincioși și au o relație frumoasă cu Dumnezeu, mult mai specială decât alții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: