Redactia.ro
Home » Știri » Ei sunt Duo Costache de la Românii au Talent 2024! Cei doi i-au uimit pe jurați cu numărul lor de acrobație

Ei sunt Duo Costache de la Românii au Talent 2024! Cei doi i-au uimit pe jurați cu numărul lor de acrobație

GALERIE FOTO (2)

Duo Costache a demonstrat în mod spectaculos la Românii au Talent 2024 că pasiunea, talentul și dedicarea pot transforma visurile în realitate. Leo și Vita au încântat publicul și au lăsat jurații cu gura căscată prin numărul lor inovator de acrobație, dar și prin povestea lor de viață impresionantă. Iată detalii!

Ei sunt Duo Costache de la Românii au Talent 2024

Leo și Vita nu sunt doar doi artiști extraordinari, ci și un cuplu în viața de zi cu zi. Cu vârstele de 39 și 40 de ani, respectiv, acești doi acrobați au adus în lumina reflectoarelor o tradiție de familie ce se transmite din generație în generație. Pentru Leo, pasiunea pentru arta circului nu este doar o alegere, ci o moștenire pe care o dorește să ducă mai departe, fiind a noua generație din familia sa implicată în această industrie captivantă.

Cei doi i-au uimit pe jurați cu numărul lor de acrobație

Cei doi s-au cunoscut într-un cadru demn de un film de poveste, la Circul Metropolitan din București. Întâlnirea lor a fost un moment crucial, care avea să le schimbe complet viețile. Leo, întorcându-se dintr-un turneu din Suedia pentru a susține examenul de bacalaureat, și Vita, antrenându-se alături de părinții săi pentru un spectacol, și-au încrucișat destinele într-un mod pe cât de neașteptat, pe atât de magic.

Chiar dacă viața i-a separat temporar, cu Vita plecând în Egipt pentru un turneu, legătura lor nu a fost diminuată. Dimpotrivă, acest moment a fost punctul de pornire al unei povesti de dragoste și parteneriat care a culminat cu prezența lor impresionantă pe scena Românii au Talent 2024. Vita și-a arătat dragostea și încrederea în Leo prin gestul simplu, dar profund, de a-i scrie un mesaj, semn că destinul lor era să fie împreună, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

„Toată viața am lucrat la circ, eu sunt a noua generație. Noi suntem Duo Costache. Ne-am cunoscut chiar aici, la Circul Metropolitan București. Eu veneam din Suedia, dintr-un turneu, ca să îmi dau bacalaureatul. Ea era cu părinții, lucra la un spectacol. A doua zi, ea plecat în Egipt, în alt turneu, și mi-a scris, dacă era după mine, probabil nu se întâmpla nimic.

Da (n.r. îmi era rușine să vorbesc cu ea). ”, a spus concurentul de la Românii au Talent 2024, înainte de a intra pe scenă.

Sursa foto: Captură video

Cei doi concurenți au primit patru de „DA” la Românii au Talent, sezonul 14

Cei doi acrobați și-au dedicat ani întregi pentru a se pregăti pentru acest moment, antrenându-se zilnic și depunând eforturi considerabile. Ei au subliniat importanța încrederii reciproce în partenerul de scenă, mai ales într-o meserie precum acrobația, unde riscul este o constantă. Pentru Leo și Vita, să lucreze împreună pe scenă reprezintă o binecuvântare și o sursă de încredere suplimentară, iar momentul lor este expresia unei pasiuni comune și a unei relații de parteneriat profundă.

Sosirea lor pe scenă cu o motocicletă a stârnit curiozitatea și anticiparea publicului și a juraților, iar ceea ce a urmat a fost cu adevărat uluitor. Utilizând forța dinților pentru a ridica greutăți de la sol, Leo și Vita au demonstrat o tehnică și o îndemânare remarcabile, captivând atenția și impresionând prin curajul și determinarea lor.

Este un aspect foarte important ca în viață să îți găsești munca pe care o iubești, împreună cu persoana pe care o iubești, iar la noi este cazul ideal.

Ai mai multă încredere dacă ești într-un cuplu, mai ales atunci când viața este în joc.

Dintotdeauna ne-am dorit să prezentăm publicului ceva ce nu a mai văzut vreodată. Pentru momentul din această seară ne-am pregătit foarte mulți ani, reprezintă, de fapt, suma anilor pe care i-am petrecut noi la circ, ceva cu totul nou, ce nu s-a mai făcut. Momentul se numește „Beauty and The Beast”., au mai spus Duo Costache, înainte de a urca pe scenă.

Reacțiile juraților au fost unanime, oferindu-le celor doi concurenți patru voturi de „DA” și confirmându-le talentul și originalitatea. Mihai Bobonete a exprimat fascinația și bucuria sa, numindu-i „un fenomen” și evidențiind impactul lor emoțional asupra audienței. Totodată, Andra i-a lăudat pentru spectacolul lor, afirmând că au oferit o prestație demnă de o finală.

„Este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am văzut la Românii au Talent, de când sunt la masa de jurat. Sunteți un fenomen, am uitat de orice grijă, de orice problemă, m-am bucurat cu voi, am trăit cu voi, am avut emoții. Sunteți extraordinari, bravo!”, a spus Mihai Bobonete, după numărul de acrobație relizat de Duo Costache.

„Pentru mine a fost atât de special, m-am simțit ca în finala acestui sezon. Sunteți fenomenali, pentru mine sunteți eroii acestui sezon fenomen.”, a precizat Andra, în cadrul emisiunii Românii au Talent.

Prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoș, a subliniat impresia profundă pe care momentul lor a lăsat-o în mintea tuturor, evidențiind momentul memorabil în care Vita a ținut motocicleta în dinți, ceea ce a stârnit uimire și admirație în rândul publicului.

„Acest moment, eu sunt sigur că toți copiii, toți oamenii îl vor reține, mai ales momentul acela când a fost ținută motocicleta în dinți, cu tot cu femeie.”, a precizat Pavel Bartoș, după ce Leo și Vita au coborât după scenă.

Astfel, numărul lor de acrobație la Românii au Talent 2024 nu a fost doar un spectacol impresionant din punct de vedere tehnic, ci și o poveste de dragoste și determinare care a atins corzile sensibile ale publicului și juraților. Leo și Vita, cunoscuți acum sub numele de Duo Costache, au demonstrat că pasiunea și dragostea pentru ceea ce fac pot transforma visurile în realitate și pot aduce lumină și inspirație în inimile celor din jur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: