Redactia.ro
Home » Homepage » Ei sunt gemenii care au murit la doar 10 ani. David și Sebi s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Ei sunt gemenii care au murit la doar 10 ani. David și Sebi s-au intoxicat cu monoxid de carbon

GALERIE FOTO (2) David și Sebi sunt gemenii morți în Cluj.

Comunitatea din Desa, județul Dolj, este în doliu după pierderea tragică a doi frați gemeni, David și Sebi, în vârstă de doar 10 ani, care au fost intoxicați cu monoxid de carbon în casa bunicilor lor. Incidentul a avut loc dimineață, când bunicul, trăind cea mai mare frică a oricărui părinte sau bunic, și-a găsit nepoții și soția inconștienți.

Final tragic pentru cei doi copii

David și Sebi nu erau doar doi copii obișnuiți; la vârsta lor fragedă, erau deja recunoscuți ca olimpici, dovadă a inteligenței și a muncii lor asidue. Creșteau în grija bunicilor, după ce mama lor i-a părăsit când aveau doar un an. În ciuda absenței părintești, gemenii s-au străduit să exceleze în educație, având sprijinul constant al bunicilor și al tatălui lor, care lucra peste hotare pentru a le asigura un viitor.

Dimineața tragediei, bunicul a descoperit scena devastatoare: nepoții și soția sa zăceau inconștienți. În ciuda eforturilor sale disperate de a cere ajutor, sunând la 112, și a intervenției rapide a serviciilor de urgență, care au inclus trei ambulanțe și un echipaj de pompieri, viața celor doi copii nu a putut fi salvată. Ei au fost resuscitați zeci de minute, dar, din nefericire, în zadar.

Bunica copiilor, în vârstă de 51 de ani, a fost transportată de urgență la Spitalul din Craiova, unde se află în stare critică. Potrivit primelor cercetări efectuate de pompieri, se suspectează că tragedia a fost provocată de o intoxicație cu monoxid de carbon. Soba, încălzită cu lemne, era caldă la sosirea salvatorilor, deși bunicul afirmă că focul fusese stins când copiii au adormit.

Pierderea neașteptată a celor doi frați, David și Sebi, a lăsat un gol imens în inimile celor dragi și în comunitatea din Desa. Povestea lor, de la succesele academice la sfârșitul tragic, este un amintire dureroasă că viața poate fi extrem de fragilă și imprevizibilă.

David și Sebi își iubeau bunicii și erau olimpici la școală.
Sursa foto – Facebook | David și Sebi își iubeau bunicii și erau olimpici la școală.

O anchetă penală a fost deschisă în acest caz

În lumina acestui eveniment tragic, polițiștii au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale deceselor. Cercetările sunt în desfășurare, cu scopul de a afla cum a putut avea loc această tragedie și dacă putea fi prevenită.

„Cei doi frați gemeni, în virsta de 10 ani ,morți azi noapte în loc Desa
Sint nepoții lui Gheorghe
Gheorghe a fost prezent cam 20 de ani in curtea mea . In fiecare zi cit eu am fost plecată, el a trecut pe la mama mea să se asigure că totul este bine. Din primele zile de viața, Gheorghe și Marinela , bunica copiilor și soția lui Gheorghe , au muncit, au făcut eforturi supra omenești ca ,, băieții lui” să nu le lipsească nimic.
In primii ani mergeam cu Gheorghe în fiecare zi să curățăm adăpostul iar Marinela m a ajutat citiva ani cu cățelușii din curtea mea 😭
Azi noapte în Univers un calcul a fost greșit, pentru ca în această dimineață la ora 6 cind a intrat în camera unde dormeau băieții cu Marinela, băieții 😭😭😭😭😭iar Marinela abia mai scotea citeva sunete ciudate 😭😭😭
La 7 dimineața strada mea era plină de mașini de poliție, salvări , smurd , pompieri și de urletele disperate ale lui Gheorghe 😭😭😭
Băieții lui nu mai sint și el nu știe de ce ????
Marinela este în stare stabilă la spitalul județean din Craiova 😭
Nu știu ce mai este de spus
Sintem cu toții în stare de soc 😭”, a mărturisit un vecin.

Întreaga comunitate se roagă pentru recuperarea bunicii și caută răspunsuri în această perioadă de doliu profund. În memoria lui David și Sebi, comunitatea reamintește importanța siguranței în locuințe și a supravegherii surselor de încălzire, în speranța că astfel de tragedii pot fi evitate în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: