Redactia.ro
Home » Știri » Ei sunt polițiștii care au prevenit un dezastru în timpul aterizării forțate a elicopterului Black Hawk

Ei sunt polițiștii care au prevenit un dezastru în timpul aterizării forțate a elicopterului Black Hawk

La momentul aterizării forțate în Piața Charles de Gaulle din Capitală a elicopterului american militar au asistat și oameni ai legii. Mai exact, Beinur și Adrian care au intervenit de îndată la fața locului, odată ce au văzut cum elicopterul atinge pământul.

Ei sunt polițiștii care au prevenit un dezastru în timpul aterizării forțate a elicopterului Black Hawk

Beinur și Adrian sunt doi polițiști care au intervenit, joi, la incidentul din Piața Charles de Gaulle. Oamenii legii, de cum elicopterul american militar a aterizat, au transmis mai departe evenimentul și s-au deplasat către piloți pentru a vedea dacă sunt în regulă. Totodată, au coordonat și traficul din zonă, pentru a evita producerea unei tragedii. Fapta lor a fost lăudată și pe rețelele de socializare, de către reprezentanții MAI.

”Se aflau la semafor, la doar câțiva metri de Piața Charles de Gaulle.
Deodată, au simțit o zdruncinătură puternică, iar mașina a părut că se ridică.
S-au dat imediat jos să vadă ce se întâmplă, moment în care au observat cum un elicopter aflat în zbor lovește un stâlp de iluminat și se îndreaptă către ei.
Instinctul a intervenit imediat.
-Adriane, fugi repede și blochează traficul dinspre Arcul de Triumf. Eu mă duc pe partea opusă!
Cu mâinile ridicate, au oprit imediat mașinile și astfel, elicopterul care nu era deloc stabil, a reușit să aterizeze în mijlocul intersecției.
Totul s-a întâmplat foarte rapid.
După aterizare, Beinur și Adrian s-au îndreptat către elicopter, pentru a vedea în ce stare sunt piloții și au anunțat dispeceratul!”, au scris reprezentanții MAI pe facebook.
Cei de la dispecerat au rămas perplecși atunci când au auzit despre întâmplare.
”- Deviați traficul dinspre Piața Charles de Gaulle! Tocmai ce a aterizat un elicopter în mijlocul intersecției!
Răspunsul de la dispecerat a venit cu o mică pauză.
– Elicopter?
– Vorbesc foarte serios! Un elicopter!
Cei doi colegi au rămas la fața locului, până la ridicarea elicopterului din intersecție.
Ei sunt Beinur și Adrian, cei doi polițiști care astăzi au dat dovadă de prezență de spirit și au reușit să prevină producerea unui dezastru!
Felicitări!”, au mai scris reprezentanții MAI pe facebook.

Reacția Ambasadei SUA după aterizarea forțată a elicopterului militar în Capitală

Ambasada SUA a transmis, după aterizarea forțată a elicopterului militar american, că nu au existat răniți. Elicopterul a aterizat forțat, după ce pilotul și-a pierdut controlul, iar aeronava a pierdut din altitudine.

„Ambasada SUA este conștientă de incident si urmărim îndeaproape evoluțiile. Înțelegem ca nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația si vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, se arată într-un comunicat al Ambasei SUA.

Etichete: