Redactia.ro
Home » Știri » Ei sunt poliţiştii care i-au făcut bucuria vieţii lui Răzvan, un băieţel care şi-a serbat ziua de naştere alături de eroii lui

Ei sunt poliţiştii care i-au făcut bucuria vieţii lui Răzvan, un băieţel care şi-a serbat ziua de naştere alături de eroii lui

Învăţaţi cu urmărirea infractorilor şi cu alte acţiuni periculoase, poliţiştii au avut parte şi de un moment de respiro. Ei au primit vizia unor copilaşi care îi consideră eroi pe oamenii legii.

Impresionaţi de uniforme şi de dotările agenţilor, micuţii au avut parte de bucuria vieţii.

Răzvan a primit un tort de la poliţişti

Unul dintre băieţei, Răzvan, a primit cadou un tort de la poliţişti.

Au crescut cu povești frumoase, ca toți ceilalți prichindei de vârsta lor! Mulțumită mamei, în rolul povestitorului, Răzvan și Andrei au avut parte de surpriza supremă din acest an…o vizită în lumea eroilor preferați, #polițiștii.

Așa sclipire pe chipurile lor atunci când au intrat în sediul poliției din Pitești, mai rar…de fapt, asta se vede pe chipul oricărui copil în momentul în care își întâlnește favoritul.

Deloc timizi și înarmați cu întrebări care mai de care mai interesante, au „colindat” pe la toți colegii din sediul poliției. Ultima oprire…împodobirea bradului!Știam de vizita lor și am ales să îi așteptăm, moment oportun și pentru tortul de ziua celui mai mic dintre ei, Răzvan.

Așa că… La mulți ani, Răzvan! La mulți ani, Andrei! Știm că urmează și ziua ta în curând! Cu toții avem nevoie de un erou! Asta ne ajută să avem un scop sau o direcție„, a postat Poliţia Română pe Facebook.

Un sindicat din Poliție cere creșterea salariilor

Președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual (FSNPPC), Vasile Zelca, cere într-o scrisoare transmisă premierului Marcel Ciolacu creșteri de salarii pentru polițiști, precum și creșteri de pensii.

Sindicaliștii cer alinierea drepturilor salariale la legislația în vigoare, precum și actualizarea veniturilor cu rata inflației.

Alegerile din 2024, în pericol? Sindicatul anunță că analizează posibilitatea legală de a nu face paza secțiilor de vot la cele patru rânduri de alegeri din 2024.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: