Redactia.ro
Home » TV » El e primul artist român care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Primele declarații după imunizare

El e primul artist român care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Primele declarații după imunizare

Solistul trupei Jukebox, Alex Vasilache, este primul artist din România care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Artistul a oferit primele declarații cu privire la starea după imunizare. 

 

Primul artist român care s-a vaccinat împotriva COVID-19

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, este primul artist român care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Artistul a avut șansa să se vaccineze datorită unei alte pasiuni pe care o are, medicina. Artistul a absolvit Facultatea de Medicină, însă pasiunea pentru muzică a fost mai puternică.

Aristul a oferit primele declarații după imunizare.

„Nouă, ca medici, ni s-a oferit ocazia de a fi printre primii care fac vaccinul, am privit chestia asta ca pe o oportunitate până la urmă. Nu ne-a obligat nimeni, nu te forţează nimeni. Până la urmă, vaccinarea nu e o chestie pe care o faci numai pentru tine, că nu e o acţiune care te protejează doar pe tine. Ci practic tu eşti unul dintre factorii care au capacitatea de a opri răspândirea virusului‘,  a spus acesta, potrivit Unica.ro.

Alex Vasilache a fost ambiționat în contextul pandemiei de coronavirus și a decis să acorde o mână de ajutor. Astfel, artistul este medic rezident la secția de boli infecțioase și a început munca la spital chiar din această lună.

,„Nemaicântând mi-a rămas timp cu care a trebuit să mă decid ce fac şi atunci am decis să dau examenul de rezidenţiat. La spital am început acum în ianuarie, sunt în anul întâi de rezidenţiat la boli infecţioase’, a declarat Alexandru Vasilache, solistul trupei JukeBox.

Artistul a povestit cum a fost întreaga experință după vaccinare și de ce a luat această decizie.

„Sunt un pic obosit că m-am trezit foarte devreme astăzi. Sunt de la 5 în picioare. Experienţa nu este diferită faţă de orice alt vaccin pe care majoritatea populaţiei din România l-a făcut, având în vedere că noi suntem o ţară în care schema de vaccinare obligatorie este destul de bogată. Şi atunci, cine şi-a făcut măcar un vaccin gripal sau împotriva hepatitei B, sigur ştiu despre ce e vorba. O înţepătură ca la albinuţe cum le spunem la copii. După aia s-ar putea înroşi la locul acela sau să te jeneze un pic sau să te simţi un pic mai moleşit a doua zi, dar nimeni din cei care îi cunosc, îmi sunt colegi sau care s-au vaccinat nu au avut aşa ceva.

Decizia de vaccinare este una personală. Am prin natura faptului că sunt rezident de Boli infecţioase, am beneficiu de a avea acces la informaţii de primă mână, de la profesorii noştri de boli infecţioase. Cu toţii susţin că una din şansele de a ieşi din pandemia asta, de a ne recăpăta vieţile de dinainte este ca aproximativ 80% din populaţie să fie vaccinată”, a mai spus artistul.

Alex Vasilache este solistul trupei Jukebox și fost concurent la X Factor. Trupa din care face parte are 20 de ani de activitate pe piața din România  și are peste 2.000 de concerte live și 3 albume.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: