Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » El este bătrânul care i-a făcut pe toți care i-au aflat povestea să izbucnească în lacrimi. Cu ce anume a impresionat acest caz

El este bătrânul care i-a făcut pe toți care i-au aflat povestea să izbucnească în lacrimi. Cu ce anume a impresionat acest caz

Povestea bătrânului din imagine a impresionat pe toată lumea după ce a fost făcută publică. gestul bărbatului a fost apreciat și a adus emoție în sufletele oamenilor, dar mai ales în sufletul polițistului care l-a ajutat să își ducă dorința la îndeplinire.

Bătrânul cu o dorință ieșită din comun

Acest bătrân a impresionat prin gestul lui de iubire. Contrar credinței populare, persoanele în vârstă sunt adesea mai fericite și mai atașate romantic decât omologii lor mai tineri. Cu toate acestea, natura acestor atașamente romantice poate diferi. Credința a fost că, odată cu decăderea capacităților fizice și mentale, fericirea și dragostea romantică scad odată cu vârsta. Acum știm mai bine.

Oamenii în vârstă sunt adesea mai fericiți și mai mulțumiți de viața și căsătoriile lor decât sunt cei mai tineri. Poate că atunci când ne dăm seama că anii noștri sunt numărați, ne schimbăm perspectiva și ne concentrăm asupra experiențelor pozitive prezente, care sunt mai susceptibile de a consta în liniște și seninătate, mai degrabă decât emoție și bucurie.

Bătrânul din imagine a fost oprit de un polițist în timp ce circula singur pe drum. Motivul? Era în drum spre „cea mai frumoasă femeie din lume”. Polițistul l-a întrebat de ce circulă la vârsta asta singur pe stradă pe o vreme atât de rea. Răspunsul bărbatului l-a făcut pe omul legii să îi dea lacrimile. El i-a spus că indiferent de vreme el merge zilnic la azilul de bătrâni pentru a-și vedea soția.

Bărbatul are 70 de ani și timp de 22 a lucrat pentru Armata Statelor Unite ale Americii. În urmă cu câteva săptămâni i s-a stricat mașina, drept urmare era nevoit să meargă pe jos o distanță destul de mare pentru a ajunge la azilul la care se afla soția sa. James, polițist de meserie, l-a observat pe bătrân pe șoseaua aglomerată de mașini și a oprit pentru a verifica ce se întâmplă și pentru a-l ajuta pe bărbat care părea epuizat.

Nu îmi pasă dacă plouă, ninge sau se întâmplă ceva, merg să îmi văd soția. Chiar dacă aș fi nevoit să mă târăsc. Am încercat, însă nu mai pot. Nu mai pot merge. Nu mai pot merge și vreau să îmi văd soția.„, a spus bărbatul în vârstă.

Polițistul a fost atât de impresionat de povestea de viață a bărbatului încât s-a oferit chiar el să îl ducă la destinație. Bătrânul a dat o mare dovadă de iubire și un exemplu de respect și empatie față de familie și nu numai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: