Redactia.ro
Home » Știri » El este cel mai sincer dealer de droguri. Ce le-a spus polițiștilor când a fost oprit în trafic

El este cel mai sincer dealer de droguri. Ce le-a spus polițiștilor când a fost oprit în trafic

GALERIE FOTO (2)

Polițiștii ieșeni, care făceau cercetări în urma unui accident grav, soldat cu trei morți, au descoperit, din întâmplare, un dealer de droguri care conducea un autoturism fără să dețină un permis de conducere, scrie Ziarul de Iași.

 

Cel mai sincer dealer de droguri

Întreaga scenă a avut loc joi, în localitatea Scânteia. În timp ce făceau verificări legate de accident, polițiștii au observat un șofer care nu a respectat indicațiile lor. Polițiștii l-au oprit pe șofer, iar acesta le-a mărturisit că nu avea permis de conducere.

,,-Cu cât cumpărai și cu cât vindeai?
– 40.
– 40 de ce? Lei?
– Da.
– Și vindeai cu …?
– 50…55.
”,

Mai mult, polițiștii au găsit asupra tânărului și o listă cu tranzacții de petarde de la Revelion. Astfel, bărbatul s-a ales cu mai multe dosare penale.

“Fiind în derularea activităților specifice la accidentul rutier de la Scanteia, politistii Postului de Politie Ciurea au depistat un barbat care conducea un auto, fără a deține permis de conducere. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge. Cercetările continuă”, mai arată sursa citată.

 

 

Unul dintre cei mai importanți dealeri de droguri, prins de DIICOT

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reținut de DIICOT, în urmă cu câteva luni. Asupra inculpatului s-au găsit și peste 12.700 lei și 300 de leva, despre care oamenii legii spun că provin din traficul de droguri de risc şi de mare risc. În urma unei percheziții la domiciliu, polițiștii au descoperit cantități mari de droguri și peste 1.700.000 de lei.

Procuorii DIICOT au reușit să-l rețină pe unul dintre cei mai importanți dealeri de droguri de risc, în urmă cu câteva luni, în cadrul operațiunii „THE FLAG”.

Operațiunea a avut loc în cursul nopții de 9 noiembrie 2020, prin organizarea unei acțiuni complexe în zona Baneasa – Pipera – Otopeni, ocazie cu care inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza orașului Otopeni, Ilfov, în timp ce transporta, pregătite pentru vânzare, 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis şi 15 grame de hașiș.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: