Redactia.ro
Home » Știri » El este Nicolae! A dispărut fără urmă după ce a fost transportat de urgență la spital! Fiica, ajunsă la capătul puterilor: „Am vrea măcar să știm dacă este în viața”

El este Nicolae! A dispărut fără urmă după ce a fost transportat de urgență la spital! Fiica, ajunsă la capătul puterilor: „Am vrea măcar să știm dacă este în viața”

El este Nicolae! A dispărut fără urmă după ce a fost transportat de urgență la spital! Fiica, ajunsă la capătul puterilor: „Am vrea măcar să știm dacă este în viața”

Nicolae a dispărut fără urmă după ce a fost transportat de urgență la spital! Fiica a ajuns la capătul puterilor și apelează la autorități și oameni pentru a afla posibile informații despre tatăl ei dispărut încă din 2021. Iată detaliile!

Nicolae a dispărut fără urmă după ce a fost transportat de urgență la spital

Nicolae, un bărbat de 65 de ani, a dispărut fără urmă după ce a fost transportat de urgență la spital pe 11 noiembrie 2021 . Fiica acestuia, Loredana, care trăia la vremea respectă în Germania a ajuns la capătul puterilor, deoarece nici până în ziua de astăzi nu știe dacă tatăl ei mai este în viață. Bărbatul nu apare pe lista persoanelor dispărute, dar există surse care indică că bărbatul ar fi fost externat din spital de o persoană necunoscută. Mama vitregă a Loredanei a anunțat la poliție dispariția acestuia, abia după o lună și jumătate distanță.

Durerea Loredanei nu se va opri până când va afla informații despre tatăl ei:

„De un an de zile nu mai știm nimic de tata, am vrea măcar să știm dacă este în viața.(…) Am văzut-o doar de câteva ori (n.r. pe mama vitregă), nu am apucat să o cunosc foarte bine.(…) Ar fi plecat la spital că s-a simțit rău, dar anterior am mai aflat și că cineva l-ar fi scos pe dânsul pe semnătură de la spital și ar fi plecat împreună. De atunci nu mai știm absolut nimic”,  a mărturisit Loredana, fiica lui Nicolae, pentru un post TV, relatează Kanal D.

Cum se înțelege Loredana cu mama ei vitregă

Fiica lui Nicolae a făcut o serie de dezvăluiri despre relația cu mama ei vitregă:

„Nu știu, nu țin legătura cu ea (n.r. cu mama vitregă), nu am vorbit cu ea.(…) Am încercat să iau legătura cu tata până să dispară, dar mereu răspundea femeia la telefon și spunea că ba este plecat pe la vecini să muncească, ba că nu este acasă”,  a adăugat Loredana.

 

 

 

Sursa foto: wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: