Redactia.ro
Home » Știri » El este tânărul de 16 ani care și-a pierdut bunicul, mama și tatăl. După tragedie, Zigmund nu știa încotro s-o apuce, dar viața i-a dat o nouă șansă: „M-am speriat de moarte”

El este tânărul de 16 ani care și-a pierdut bunicul, mama și tatăl. După tragedie, Zigmund nu știa încotro s-o apuce, dar viața i-a dat o nouă șansă: „M-am speriat de moarte”

GALERIE FOTO (9)

Zigmund Petianu, în vârstă de doar 16 ani a trecut printr-o tragedie de proporții odată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19. Băiețelul a rămas singur, deoarece toată familia sa a murit în urma infestării cu virusul. Iată cum drumul vieții la condus în familia preotului 

Zigmund Petianu, un puști de doar 16 ani, și-a pierdut întreaga familie din cauza virusului COVID-19

Povestea dramatică a adolescentului a început atunci când bunicul său s-a stins, în casă. Zigmund credea că bătrânul doarme, nicidecum că l-a părăsit la cele veșnice.

„M-am speriat de moarte”, a mărturisit copilul.

Ulterior tatăl său acuza o stare precară de sănătate și nu se putea ridica din pat, iar copilul a fost nevoit să cheme salvarea.

Zigmund Petianu și-a pierdut bunicul și mama în aceeași zi. Timp de o lună de zile a suferit singur între patru pereți, închizându-se în propriile gânduri. Micuțul a plâns după bunicul și mama sa, iar la scurt timp, tatăl său care era internat în stare gravă la spital nu a mai putut să lupte cu viața. Astfel, adolescentul a rămas singur pe lume și nu știa încotro s-o apuce.

Zigmund Petianu și-a văzut visul cu ochii

Preotul Gheorghiță Niță, parohul bisericii unde, Zigmund Petianu mergea dintotdeauna, l-a luat sub protecția lui. Părintele are o familie frumoasă cu doi copii, o fată și un băiat care l-au acceptat repede pe Zigmund Petianu în familia lor și îi spun frate.

Tânărul locuia în casa parohială a binefăcătorului său, însă visa să se întoarcă în apartamentul familiei sale, deși tragedia s-a petrecut acolo, chiar de față cu el.

Echipa emisiunii „Visuri la Cheie”, difuzată la PRO TV, a recondiționat apartamentul adolescentului și l-au surpins cu rezultatul final! Acesta a fost uluit de modul în care arhitecții au adus lumină și energie pozitivă în locul pe care el îl consideră „acasă”.

Sursa foto: Capturi ecran VIDEO

Sursa foto: stirileprotv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: