Redactia.ro
Home » Știri » El i-a chemat, „mascaţii” s-au dus. Dealerul lui Vlad Pascu: „V-am dat adrese, hai, vă aştept!”

El i-a chemat, „mascaţii” s-au dus. Dealerul lui Vlad Pascu: „V-am dat adrese, hai, vă aştept!”

GALERIE FOTO (2)

Un tânăr din Bucureşti, cunoscut drept „Maru”, ar fi principalul dealer de droguri al lui Vlad Pascu, şoferul criminal de la 2 Mai. Acesta a apărut, pe net, după ce s-a fotografiat, în noaptea de miercuri spre joi, în mijlocul unui bulevard din Bucureşti în timp ce se laudă cu hainele şi încălţămintea.

Acest băiat chiar i-a invitat pe poliţişti la el acasă, ca să-l caute de droguri. Peste câteva ore, dorinţa i s-a împlinit.

Se pretinde „regele la toate cartierele”

Presupusul dealer de droguri s-a lăudat că stăpâneşte străzile din Bucureşti.

„Bă, eu sunt regele la toate cartierele. Aţi înţeles? Îmi cer scuze la Amiri-urile astea, jacheta asta costă cât maşinile părinţilor voştri, bă, aţi înţeles? Aici, în mijlocul străzii.

Ăştia zic că nu ies din casă. Bă, unde sunteţi? V-am dat adrese, alea tot, hai, vă aştept”, a fost mesajul transmis de tânăr într-un clip video postat, noaptea trecută, pe Instagram.

„Mascaţii” DIICOT l-au „călcat”

Perchezițiile celor de la DIICOT au avut loc atât la prietenii tânărului de 19 ani care a provocat tragicul accident de la 2 Mai, dar și la locuința mamei lui, cea care a ar fi încercat să șantajeze mai mulți martori în cazul lui Vlad Pascu.

Surse din achetă spun că unul dintre suspecți, dealerul principal este Tudor Duma, alias Maru. Cei doi erau buni prieteni și consumau droguri în mod frecvent, fiind incluși într-o rețea mai mare, alături de alte 3 persoane.

La data de 14.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, în două cauze, astfel:

Într-o cauză, având ca obiect infracțiunea de trafic de droguri de risc, în care o persoană are calitatea de suspect, se efectuează un număr de 9 percheziții domiciliare, mai multe persoane urmând să fie aduse la audieri.

Față de un suspect cercetările sunt efectuate pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției, iar pentru cel de al doilea pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri”, este comunicatul DIICOT.

Arsenalul găsit la Maru acasă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: