Redactia.ro
Home » Știri » Elena Cârstea a reacționat dur după prestația lui Roxen de la Eurovision: ”Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Elena Cârstea a reacționat dur după prestația lui Roxen de la Eurovision: ”Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

GALERIE FOTO (2) Elena Cârstea a reacționat dur după prestația lui Roxen de la Eurovision: ”Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Elena Cârstea a avut o reacție dură după prestația lui Roxen de la Eurovision. Artista este foarte dezamăgită de artiștii care reprezintă România.

Elena Cârstea a reacționat dur după prestația lui Roxen de la Eurovision: ”Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Elena Cârstea este una dintre cele mai vechi interprete din muzica românească, fiind și cea mai apreciată pentru talentul său. Aceasta a avut o reacție dură după ce Roxen, tânăra aleasă să reprezinte România la Eurovision 2021, a urcat pe scena de la Rotterdam și a avut o prestație care i-a dezamăgit pe toți.

Elena a mărturisit că în ultimii ani, în ceea ce privește participarea la Eurovision, este vorba despre interesele caselor de discuri și nu despre ceea ce ar trebui să fie.

”Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic”, a spus Elena Cârstea la TVR.

Marea interpretă a criticat-o dur pe Roxen, spunând că trimiterea tinerei cântărețe la Eurovision a fost o mișcare lipsită de profesionalism.

”Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a spus Elena Cârstea.

Elena Cârstea a reacționat dur după prestația lui Roxen de la Eurovision: ”Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Ce mesaj a transmis Roxen după ce a ratat calificarea în finala Eurovision 2021

După ce Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021, oamenii erau nerăbdători să afle reacția artistei, după eșecul pe care l-a avut.

”Noaptea trecută am avut onoarea să vă transmit un moment foarte special. În ciuda rezultatului, inimile noastre au fost acolo. Noi am dat tot ce-am avut mai bun, iar mesajul nostru s-a făcut auzit. Multumesc foarte mult tuturor celor care m-au sustinut și celor care continua sa-mi arate o dragoste incredibila! Multumesc, Eurovision! A fost un moment foarte special din viața mea si sunt super recunoascatoare pentru tot! Nu ești singur”, a scris Roxen, miercuri, pe Instagram.

Cântăreața, în vârstă de 21 de ani, a avut  prezență de neegalat, în ciuda rezultatelor obținute pe scenă. A purtat o rochie viu colorată, creată de o marcă australiană de lux. Roxen a îmbrăcat o piesă din colecția primăvară-vară 2021 Zimmermann.

Tânăra cântăreață nu a ales pentru reprezentația ei de la Eurovision un designer român. Creația poate fi găsită acum pe site-ul casei de modă, prețul ei variază în funcție de mărime, de la 1.500 de euro la 2.500 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: