Redactia.ro
Home » Monden » Elena Chiriac s-a confruntat cu depresia după mutarea în Londra: „Nu voi putea uita vreodată greutățile la care eu și mama am fost supuse”

Elena Chiriac s-a confruntat cu depresia după mutarea în Londra: „Nu voi putea uita vreodată greutățile la care eu și mama am fost supuse”

Elena Chiriac, concurenta de la Survivor România care a ajuns până în finală și s-a clasat pe locul II, trăiește de ani buni în Londra alături de mama sa. Iată toate detaliile care au determinat-o să părăsească România, dar și prin ce greutăți a trecut după ce s-a stabilit într-o țară străină, unde vedeta mărturisește că s-a confruntat cu depresia și discriminarea!

Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor România s-a mutat în Londra cu mama ei

Elena Chiriac are o carieră de vis în lumea sportului, aceasta este multiplă campioană națională la taekwondo WTF și una din cele mai iubite concurente de la Survivor România. Tânăra a părăsit țara cu mulți ani în urmă și locuiește alături de mama ei în Londra. Aceasta a povestit care au fost motivele care au împins-o să ia decizia mutării definitive de a se stabili în Anglia, decizie luată împreună cu mama sa.

„Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită.

Mama a reușit să-și construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine. Faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine.

Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit”, a povestit Elena Chiriac într-un interviu pentru revista Viva!.

Elena Chiriac: „Nu voi putea uita vreodată greutățile la care eu și mama am fost supuse”

Elena Chiriac a mărturisit că imediat după ce a decis să facă pasul de a se muta în Anglia, în anul 2018, a întâmpinat mai multe evenimente neplăcută care au afectat-o enorm, devenind depresivă:

„A fost foarte greu. Nu voi putea uita vreodată greutățile la care eu și mama am fost supuse. Noi ne-am dorit să o luăm de la zero și am trecut prin toate etapele pentru a ajunge la un trai bun. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez într-un mediu nou, cu oameni complet străini. Am trecut pentru prima oară prin depresie și am învățat să trăiesc cu puțin. Acum suntem fericite, trăim noi două cu pisica mea, Cassandra, dar până la a fi bine am trecut prin multe furtuni.

Mi-am făcut prieteni, dar a durat ceva. Inițial, mă simțeam mai apropiată de românii pe care îi cunoșteam, eram mai comodă. Ulterior, după ce m-am acomodat mai bine cu limba engleză, am început să fiu mai deschisă. Nu vedeam naționalități, ci oameni. Am avut o singură experiență în care am fost discriminată și m-a durut foarte tare. Eram parte dintr-un film în care regizorul s-a comportat urât cu mine. Asta pentru că eram „intrusă în filmul lui în care toți actorii erau britanici. Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta. De atunci, nu am mai privit pe nimeni diferit, indiferent de naționalitate”, a povestit sportiva pentru aceeași publicație. 

Sursa foto: Instagram elennaq- Elena Chiriac
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: