Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe și-a făcut „mici îmbunătățiri” la față. Cum și-a surprins artista fanii din mediul online

Elena Gheorghe și-a făcut „mici îmbunătățiri” la față. Cum și-a surprins artista fanii din mediul online

GALERIE FOTO (6) Elena Gheorghe și-a făcut _mici îmbunătățiri_ la față. (1)

Elena Gheorghe și-a făcut „mici îmbunătățiri” la față. Că tot este ziua Păcălelilor, artista le-a făcut o farsă susținătorilor săi din mediul online. Ce-i drept, a fost o păcăleală bună, având în vedere că fanii au rămas șocați, pentru un moment! Mai exact, Elena Gheorghe a postat un clip pe Instgram în care a apărut cu fața complet transformată, fiind ajutată de un filtru. Cum arăta vedeta?

Elena Gheorghe și-a făcut „mici îmbunătățiri” la față. Cum și-a surprins artista fanii din mediul online

Elena Gheorghe și-a făcut „mici îmbunătățiri” la față. Toți românii o cunosct pe Elena Gheorghe, iar vocea ei unică este inconfundabilă. După ce a părăsit trupa Mandinga, Elena și-a format propria trupă, luând decizia de a-și construi o carieră solo, devenind una dintre cele mai apreciate artiste din țară. În mediul online, vedeta are mii de următritori care de cele mai multe ori sunt extrem de curioșit de tot ce se întâmplă nou în viața ei. Ei bine, de 1 Aprilie, Elena Gheorghe le-a făcut o surpriză susținătorilor ei.

Vedeta a postat un clip video pe Instagram în care apare complet schimbată. Mai exact, fața artistei este  modificată, determinându-i pe internauți să creadă că Elena și-a făcut numeroase operații estetice la față. Din fericire, a fost o farsă pe care artista le-a pregătit-o acestora. Elena a folosit un efect care i-a transformat fața total. „Dragii mei, ce faceți? Mi-am facut niște mici îmbunătățiri și am vrut să vă arăt și vouă cum arăt. Sper că nu am exagerat. Ce ziceți, sunt superbă, nu?”, a spus râzând vedeta.

Cu toate astea, au fost și internauți care și-au dat seama târziu că totul este o farsă și i-au comentat că nu trebuia să apeleze la medicii esteticieni.”Doamne ferește. Să nu faci asta niciodată”, „Era mai bine naturală, fără supărare”, „Doamne nu cred că ai făcut așa ceva”, „Ești total artificială”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Printre aceștia s-au numărat și câteva vedete care au fost amuzate de postarea vedetei, și anume Ilinca Vandici, Ionuț Ungureanu și Sorana. „Am leșinat!!! 😂😂😂😂😂”, a fost mesajul Ilincai.

Elena Gheorghe, despre operațiile estetice

Elena Gheorghe este considerată una dintre cele mai vedete din România, iar de multe ori susținătorii s-au întrebat dacă aceasta are sau nu operație estetică. Din cauza pandemiei de coronavirus, artista își petrece mai mult timp cu familia sa și este mult mai activă pe rețelele de socializare.

La un moment dat, aceasta le-a spus fanilor săi că nu este adepta operațiilor estetice sau a injecțiilor, dar nu a declarat, că nu ar fi de acord cu ele, ci doar că nu a simțit nevoia să-și facă vreo îmbunătățire. „Stiti ca nu sunt adepta operatiilor estetice sau a injectiilor pentru ca n-am simtit nevoia deocamdata. Frumusetea e o stare, ea vine din interior si trebuie mentinuta cu zambete, dar si cu hidratare, alimentatie sanatoasa, ingrijire si un “shot de licoare magica” care se numeste Doppelherz Kollagen Beauty. El are grija atat de tenul meu, intareste parul si unghiile si taie pofta de dulce!!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: