Redactia.ro
Home » Monden » A cheltuit o sumă colosală pentru a arăta ca vedeta preferată! Cum arată acum femeia cu cele mai multe operații estetice

A cheltuit o sumă colosală pentru a arăta ca vedeta preferată! Cum arată acum femeia cu cele mai multe operații estetice

GALERIE FOTO (3) A cheltuit o sumă colosală pentru a arăta ca vedeta preferată! Cum arată acum femeia cu cele mai multe operații estetice

O femeie obsedată de operații estetice a cheltuit o avere, pentru a atinge înfățișarea perfectă. Din dorința de arăta ca vedeta preferată din filme pentru adulți, Fulvia Pellegrino a scos din buzunar zeci de mii de dolari. 

A cheltuit o sumă colosală pentru a arăta ca vedeta preferată

Cazul Fulviei Pellegrino a uimit și șocat o lume întreagă. S-a născut bărbat, însă toată viața a făcut imposibilul pentru a se transforma într-o femeie fatală. Până în prezent a cheltuit 76.000 de dolari, a trecut prin nici mai mult nici mai puțin de 150 de intervenții la buze, patru operații de mărire a sânilor, dar și două liposucții.

În ceea ce privește posteriorul, nici el nu a rămas neatins și nemodificat de către chirurgii esteticieni. Fulvia a investit peste 12.000 de dolari pentru a-l transforma într-o capodoperă. Fulvia, bărbatul-femeie din Italia, are 56 de ani, este căsătorit și se pare că soția îl susține complet în tot ce vrea el să transforme la trupul său, cei doi locuiesc împreună. Se pare că cei care îi văd pe stradă îi consideră surori sau prietene, nu soț și soție.

A cheltuit o sumă colosală pentru a arăta ca vedeta preferată! Cum arată acum femeia cu cele mai multe operații estetice

”Nu sunt fericită cu corpul meu, pentru că nu este perfect. Perfecțiunea este altceva”, a spus Fulvia în cadrul unui interviu.

Încă din adolescență, a știut că își dorea să fie femeie, ascunzând acest lucru de tatăl preot. Ulterior, și-a luat inima în dinți și a reușit să înceapă procesul de transformare.

Fulviei Pellegrino este foarte criticată de oamenii din jur

Acest lucru a costat-o enorm pe Fulvia, care mărturisește că, atunci când tatăl ei a murit, rudele nici măcar nu au invitat-o la înmormântare.

”Mă arată cu degetul pe stradă, au început să mintă, să spună că mă prostituez”, a spus Fulvia.

A cheltuit o sumă colosală pentru a arăta ca vedeta preferată! Cum arată acum femeia cu cele mai multe operații estetice

Chiar dacă este arătată cu degetul la fiecare pas, Fulvia este decisă să ducă până la capăt transformarea, până va atinge cea ce consideră a fi perfecțiunea.

”Vreau să continui pentru că simt că nu este perfect. Când voi atinge perfecţiunea, e posibil să mă opresc. Până atunci…”, a mai spus Fulvia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: