Redactia.ro
Home » Știri » Elena Lasconi, decizie de ultim moment, după scandalul cu fiica sa. Oana și-a „doborât” mama

Elena Lasconi, decizie de ultim moment, după scandalul cu fiica sa. Oana și-a „doborât” mama

Elena și Oana Lasconi

Elena Lasconi a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta, după întregul scandal în care a fost implicată alături de fiica sa, Oana. Cele două au ajuns la cuțite, ceea ce a determinat-o pe femei să scoată artileria grea, după cum reiese din ultimele declarații pe care le-a făcut publice.

Nu mai este niciun secret faptul că Elena Lasconi a stârnit un mare val de controverse în ultima perioadă, după ce a anunțat cu seninătate că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradițională din 2018. Fiica sa a avut o reacție violentă la adresa celei care ocupă postul de primar al Câmpulung Muscel, iar problemele au început să o afecteze din ce în ce mai tare pe aceasta.

Elena Lasconi, decizie de moment, după scandalul cu fiica sa

Elena și Oana Lasconi au ajuns în foarte scurt timp la cuțite, motiv pentru care a fost nevoie de o soluție care să le poată ajuta. Din acest motiv, primarul din Câmpulung Muscel a luat decizia de a pleca de urgență la Paris pentru a putea discuta cu fiica sa și pentru a lămuri lucrurile ântr-un mediu mai prietenos.

„M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc.

O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis ea, potrivit Click!.

Ce mesaj le transmite Elena Lasconi colegilor săi

După declarațiile publice pe care le-a făcut, Elena Lasconi a stârnit multe controverse chiar și în rândul colegilor săi. Dina cest motiv, femeia a ținut să le ceară iertare și să îi asigure că va reveni cu o serie de explicații în momentul în care va fi cazul.

„Vreau să vă mai asigur că sunt pe deplin conştientă de toată munca voastră depusă de-a lungul timpului pentru acest partid. Nu a fost în van şi aportul fiecăruia a ajutat să întărească un crez comun, o speranţă. Îmi pare rău dacă există colegi care au simţit că declaraţiile mele au sabotat într-un fel acest efort.

Ştiu că acum sunt multe întrebări fără răspuns, unele cu sclipici şi can-can, altele cu consistenţă. Va veni şi timpul lor. Analizaţi cu precauţie tot ce vedeţi şi auziţi săptămâna asta în spaţiul public. Eu nu mint şi nu am intrat în politică ca să mă fandosesc”, a adăugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: