Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu nu duce grija zilei de mâine! Interpreta de muzică populară are pensie de mii de lei

Elena Merișoreanu nu duce grija zilei de mâine! Interpreta de muzică populară are pensie de mii de lei

Elena Merișoreanu nu duce grija zilei de mâine! Interpreta de muzică populară are pensie de mii de lei

Elena Merișoreanu nu duce grija zilei de mâine. Interpreta de muzică populară are o pensie de mii de lei. Iată ce a declarat artista!

Elena Merișoreanu nu duce grija zilei de mâine

Elena Merișoreanu are o pensie extravagantă, deoarece vreme de 37 de ani a avut cartea de muncă înregistrată de către Rapsodia Română. Aceasta a recunoscut că nu se plânge, deoarece știe că în România există oameni care trăiesc de la o zi la alta cu pensii extrem de mici. Totodată, artista a dezvăluit și pensia uluitoare a soțului ei:

Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală. În fiecare an se mai mărește.   Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei. Soțul meu are pensie mare. El are aproape 20.000 de lei”, a spus Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni TV, relatează wowbiz.ro.

Elena Merișoreanu nu mai acceptă orice spectacol

La frumoasa vârstă de 74 de ani, celebra interpretă de folclor recunoaște că are o situație financiară destul de bună, așa că nu mai acceptă orice spectacol pentru a se menține sănătoasă și în viață:

„Piciorul care e operat e foarte bine, celălalt mă supără pentru că m-am pus prea forțat pe el. A treia zi de Paști trebuia sa cânt, dar stau cu familia care este sfântă pentru mine. Apoi pe data de 29-30 aprilie, cântăm la Roma, cântăm pentru Diaspora.

Nu am mai cântat decât așa, pe la aniversări, la botezuri și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori.

Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga.”, a mai povestit Elena Merișoreanu, pentru Click.ro.

Cum a reușit Elena Merișoreanu să slăbească la 74 de ani

Elena Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, din pricina cărora a fost nevoită să slăbească. Vedeta susține că medicul a atenționat-o că poate să-și piardă capacitatea de a merge:

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.

Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune.

Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a dezvăluit artista, în urmă cu câteva luni, potrivit sursei citate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: