Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, schimbări drastice în urma operației: „Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg”

Elena Merișoreanu, schimbări drastice în urma operației: „Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg”

Elena Merișoreanu, diagnostic crunt din partea medicilor.

Elena Merișoreanu a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre schimbările radicale prin care trebuie să treacă după ce a fost operată la ambele picioare. Trebuie să își schimbe complet stilul de viață! Solista de muzică folclorică a povestit cum și-a petrecut Sărbătorile Pascale și, totodată, ce se întâmplă în cariera ei artistică.

După Paște, a trecut imediat la dietă. Artista și-a propus să slăbească 15 kilograme, astfle că a luat măsuri! Mesele vor fi, de acum, bogate în legume, fructe, dar și multă mișcare. Este nevoită să slăbească și să țină un regim strict din cauza stării sale de sănătate.

De sărbători, însă, a gătit cu tot sufletul și s-a delectat cu toate bunătățile culinare.

Vom găti sarmale, că parcă nu e sărbătoare fără ele, apoi miel, drob, stufat, ciorbă de perișoare, salată de boeuf, ouă roșii, pe care le vom face în Joia Mare. Cozonacii îi cumpăr, pentru că nu aș mai avea timp și pentru asta. Eu fac doar ciorba de perișoare și drobul de miel. Îmi place să le fac în stilul meu, ies altfel pentru că pun mirodenii multe, verdeață. La ciorba spre exemplu pun lobodă pentru că ne place foarte mult tuturor„, povestea înainte de sărbători îndrăgita artistă.

Ce i-a spus medicul Elenei Merișoreanu

Kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap Elenei Merișoreanu. Surplusul îi afectează mobilitatea, mai ales acum, când are intervenții chirurgicale la ambele picioare. Medicul a atenționat-o că trebuie să slăbească urgent, pentru că altfel riscă să nu se mai poată mișca.

Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.„, ne-a spus Elena Merișoreanu.

Iată cum a decis simpatica artistă să scape de cele 15 kilograme.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună„, ne-a mai spus doamna Mery.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: