Redactia.ro
Home » Monden » Elena Ploieșteanu, primește mesaje de dincolo de la Nelu Ploieșteanu. Declarațiile șocante făcute de soția regretatului artist

Elena Ploieșteanu, primește mesaje de dincolo de la Nelu Ploieșteanu. Declarațiile șocante făcute de soția regretatului artist

GALERIE FOTO (3) Elena Ploieșteanu, primește mesaje de dincolo de la Nelu Ploieșteanu.

Elena Ploieșteanu, primește mesaje de dincolo de la Nelu Ploieșteanu. Solistul s-a stins din viață pe 2 aprilie 2021, în urma infectării cu noul coronavirus. La zece luni de la moartea sa, soția artistului, Elena Ploieșteanu susține că primește mesaje de dincolo de la regretatul cântăreț.

Elena Ploieșteanu, primește mesaje de dincolo de la Nelu Ploieșteanu. Declarațiile șocante făcute de soția regretatului artist

Nelu Ploieșteanu, maestrul muzicii de petrecere s-a stins din viață pe 2 aprilie 2021, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost internat în spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Au trecut zece luni de la moartea lui, iar soția sa, Elena Ploieșteanu nu poate concepe că partenerul ei de viață nu mai este alături de ea. Artistul a lăsat în urmă râuri de lacrimi și suspine, iar soția sa trece prin momente cumplite.

Acesta a mărturisit că îl visează deseori pe Nelu Ploieșteanu, iar de fiecare dată acesta îi transmite mesaje de dincolo. ”Da! Tot timpul îl visez! Am o legătură foarte strânsă și cu el și cu Mihăiță. Visele cu Mihăiță le am mereu. Dar acum de când a plecat Nelu, am slăbit foarte rău. L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie. Și zice: ”Să pui mâna să mănânci! Uite cât ai slăbit!”. Eu plângeam și îi spuneam: ”Dar tu nu știi că eu nu mai pot să mănânc de când a plecat Mihăiță?” Și zice:”Nu! Trebuie să mănânci că nu este bine. Atât mi-a spus. L-am mai visat iar că eram acolo la cimitir, chiar în fața crucii și mi-a zis să nu mai plâng”, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Soția regretatului atist a declarat că nepotul său cel mare, Antonio, nu l-a visat niciodată pe cântăreț. Femeia a declarat că după ce i-a apărut din nou în vis soțul ei, nepotul său a fosr care l-a visat din nou pe Nelu Ploieșteanu. ”Nepotul cel mare, Antonio nu l-a visat de când a plecat el și zicea că nu vorbește cu el. Când mi-a spus băiatul, am început să plâng și am vorbit cu el. Și i-am spus: ”De ce nu vorbești cu el ? Băiatul crede că ești supărat pe el. Te rog eu din sufletul meu, vorbește cu Antonio! Și l-a visat”, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Nelu Ploieșteanu ar fi împlinit 71 de ani

Pe 12 decembrie ar fi împlinit 71 de ani, iar soția sa a făcut confesiuni în lacrimi despre moartea acestuia. Elena Ploieșteanu este devastată de durere. Aceasta este nevoită să trăiască fără el și să-și petreacă sărbătorile singură. „Perna unde dormea el, i-o așez eu și dimineața găsesc cum ar pune cineva capul pe pernă să doarmă. E o durere imensă… Mi-a zdrobit inima, sufletul mi l-a făcut cioburi”, a mărturisit Elena Ploieșteanu.

Aceasta a declarat că nu mai știe de înseamnă fericire după ce soțul și fiul său au murit. Mihaiță, fiul celor doi s-a stins din viață înaintea celebrului artist. „Am fost la Biserică, am făcut colivă. Acum un an i-au făcut nepoții tort. Acum m-am dus cu colivă. Am chemat preotul, am făcut slujba acolo la mormânt, am împărțit și acum sunt acasă. Este foarte greu! Nu mi-au rămas decât copiii și Bunul Dumnezeu. Atât! Mi l-a luat Dumnezeu și pe Mihăiță și pe el. Mai avea de trăit, dar nu a fost tratat corespunzător”, a adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: