Redactia.ro
Home » TV » Elena, soția lui CRBL, dă răspuns pentru Andreea Tonciu, care l-a numit “bădăran” pe artist: “Știu ce am acasă”

Elena, soția lui CRBL, dă răspuns pentru Andreea Tonciu, care l-a numit “bădăran” pe artist: “Știu ce am acasă”

Scandalul de la Survivor România 2022 dintre Andreea Tonciu și CRBL ia amploare. Cei doi “Faimoși” și-au aruncat cuvinte grele în Jungla Dominicană, iar bruneta a vorbit despre comportamentul lui CRBL chiar și după eliminarea și întoarcerea acasă din competiție, acum a venit momentul să intervină în discuții și Elena, soția lui CRBL.

Toată lumea a vorbit despre conflictul dintre CRBL Și Andreea Tonciu în timpul emisiunii Survivor România 2022, la care cei doi au concurat ca “Faimoși”

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, “faimoasa” Andreea Tonciu a mărturisit că CRBL nu poate fi numit bărbat, din pricina atitudinii și gesturilor pe care a avut-o artistul în competiție.

Tonciu l-a acuzat pe CRBL că a înjurat-o și că i-a aruncat cuvinte grele. Bruneta s-a arătat foarte curioasă de modul în care cum se comportă artistul cu familia lui.

”CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Elena, soția lui CRBL, răspuns pentru Andreea Tonciu: “Știu ce am acasă”

La auzul acestor vorbe dure, Elena, soția lui CRBL, nu a rămas indiferentă. A sărit imediat în apărarea soțului ei, însă fără să își dea cu părerea despre Andreea Tonciu, comentând doar că oamenii au văzut cum este.

„Este părerea ei, părerile sunt împărțite, nu am ce să comentez. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Oamenii știu cine este Andreea Tonciu (…) Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat.

Sunt imună la capitolul ăsta. Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună, adică nu e ca și cum vine cineva și-mi spune, știu ce am văzut și eu la TV”, a declarat Elena, soția lui CRBL.

CRBL, după ce Andreea Tonciu a fost eliminată din Survivor România 2022

În emisiune, după eliminarea Andreei Tonciu, CRBL a dat de înțeles că decizia a fost una corectă.

„Acum că mă gândesc, este în beneficiul echipei că a plecat Andreea pentru că era o problemă psihică a echipei. Cred că am început să ne strângem ca echipă, nu mai avem oameni care să stea de pomană”, a declarat CRBL la Survivor România 2022, după plecarea Andreei Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: