Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea a ajuns în România. Fosta politiciană merge la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea a ajuns în România. Fosta politiciană merge la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea a ajuns în România.

Elena Udrea a ajuns în România. Fostul ministrul al Turismului se întoarce în România, încătușată, după mai bine de două luni de când a fost prinsă în Bulgaria. Elena Udrea a ajuns în urmă cu câteva minute la Vama Giurgiu. Va ispășit o pedeapsă de 6 ani de închisoare, la penitenciarul Târgșor.

Elena Udrea a ajuns în România. Fosta politiciană merge la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea a ajuns în România, după mai bine de două luni de când a fost prinsă în Bulgaria. Fostul ministru al Turismului a fost adusă în țară și va merge la Penitenciarul Târgșor. Predarea Elenei Udrea se face la frontiera Giurgiu, iar de acolo va fi dusă direct la penitenciarul Târgșorul Nou unde va ispăși pedeapsa de 6 ani în dosarul Gala Bute.Cei care o vor prelua pe Elena Udrea sunt polițiștii de penitenciar și în  prezent se poartă corespondența pentru ca fostul ministru să fie adus în țară în cursul zilei de joi.

Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului a fost prins pe 7 aprilie, la granița dintre Bulgaria și Grecia. Udrea a plecat din România în dimineața zilei când a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Elena Udrea va beneficia de condiții de lux în penitenciar, susțin reprezentanții Federației Sindicatelor din Adminstrația Națională a Penitenciarelor.

Ce va conține bagajul Elenei Udrea când va ajunge la Penitenciarul Târgșor

Potrivit Administrației Penitenciarelor, o deținută are dreptul la șapte chiloți și șapte maiouri, zece perechi de ciorapi, două perechi de papuci sau sandale, două basmale, trei rochii și trei fuste, cinci tricouri, trei cămăși, o eșarfă, cinci batiste, o haină de iarnă și un pardesiu. De asemenea, pentru femeile mai cochete, penitenciarul permite folosirea podoabelor, dar cu condiția să nu fie din metale prețioase sau să aibă montate pietre prețioase. Totodată, este permisă doar o sticlă de parfum de cel mult 200 ml, iar recipientul nu trebuie să aibă mecanism de pulverizare. Acest produs nu poate fi adus de acasă, ci va trebui cumpărat de la magazinul penitenciarului, împreună cu alte produse de igienă personală. Deținutele de la penitenciarul Târgșor nu au voie să aibă decât un feon de putere mică, fără alte ustensile de coafat. Chiar și așa, în penitenciar există o frizerie și un coafor unde au acces și deținutele cu anumite restricții.

În ceea ce privește ameninajarea camerei de detenție, penitenciarul permite anumite schimbări, dar doar strictul necesar. Dacă nu îi place lenjeria oferită de închisoare, Udrea își va putea aduce de acasă două seturi, dar doar de culoare albă. Are dreptul și la pături de acasp, dar gri sau albastre. Poate să-și aducă televizor, dar nu smar și nu mai mare de 71 de centimetri in diagonală. Elena Udrea poate să participe la activitățile organizate la Târgșor, la alfabetizarea deținutelor care au nevoie de școală, la atelierul de croitorie sau la club, unde sunt organizate frecvent spectacole cu participarea exclusivă a femeilor aflate în detenție. „Dacă regulile privind contactul fizic nu sunt respectate, persoanele private de libertate/persoanele vizitatoare vor fi avertizate, însă nerespectarea acestora în mod repetat, va duce la întreruperea vizitei sau anularea acesteia“, se arată în regulamentul penitenciarului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: