Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea a ieşit din puşcărie în mare secret. Reîntâlnire emoționantă cu fiica ei

Elena Udrea a ieşit din puşcărie în mare secret. Reîntâlnire emoționantă cu fiica ei

Elena Udrea a obținut permisie și a ieșit din penitenciar vineri, de Sfânta Maria, pentru a-și vedea fiica. Nu a putut fi alături de chiar de ziua ei de naștere, dar au stat împreună trei ore la o mănăstire.

Pe 3 septembrie, Elena Udrea își striga of-ul, din spatele gratiilor, pe Facebook: Este al doilea an în care solicit sa mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anisori, dar mi se refuza acest drept.​

Au stat la Mănăstirea Ghiughiu

Elena Udrea şi fiica ei au stat împreună trei ore la Mănăstirea Ghiughiu. Eva s-a jucat în aer liber alături de mama ei și nu a scăpat-o din priviri nicio secundă. S-a bucurat mult de prezența celei care i-a dat viață.

Potrivit legii, spune Udrea, deținuții ar trebui să aibă posibilitatea să meargă acasă pentru cel mult 30 de zile anual, însă nici acest lucru nu i s-a permis. Fostul politician a putut să petreacă doar câteva ore alături de cei dragi.

Permisie şi pentru alte două deţinute

Se pare că alături de Elena Udrea și alte două deținute au avut permisiunea de a ieși din penitenciar. Ele au stat mai multe ore la aceeași Mănăstire Ghighiu alături de copiii lor.

Avocata Elenei Udrea spunea că a sesizat Avocatul Poporului cu privire la situația Elenei Udrea. Ulterior, instituţa respectivă a intervenit în acest caz sensibil.

S-au solicitat explicații din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor cu privire la refuzul de a acorda permisiunea de 24 de ore pentru Elena Udrea.

Ea merge la grădiniță, se întoarce seara și atunci stă doar puțin cu bona. Acest du-te-vino ar fi ultima mea problemă.

Situația în sine este… e greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”, spunea Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, despre fiica lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: