Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea a refuzat să se prezinte în fața naltei Curți de Casație și Justiție din București. Ce condiție a impus fostul ministru pentru a fi audiată

Elena Udrea a refuzat să se prezinte în fața naltei Curți de Casație și Justiție din București. Ce condiție a impus fostul ministru pentru a fi audiată

Elena Udrea trebuia să se prezinte luni, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din București, acolo unde în sală o aștepta partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov. Totuși, fostul ministru al Turismului a refuzat să facă acest lucru.

Amintim că partenera de viață a lui Adrian Alexandrov încearcă să obțină anularea condamnării de 6 ani de închisoare, printr-o cale extraordinară de atac.

În sala de judecată o aștepta partenerul ei de viață. Acesta spera să-și vadă iubita, având în vedere că nu a mai văzut-o de când a fost arestată în Bulgaria. Adrian Alexandrov, cel care se ocupă acum, împreună cu mama Elenei Udrea, de fiica acestora, și-ar fi dorit să o vadă și să o audă fie și la monitorul din sala de judecată.

Fostul ministru al turismului a impus o condiție pentru a fi audiată

Scopul Elenei Udrea este să îi convingă pe judecătorii instanței supreme să o scape de condamnarea de 6 ani de închisoare, printr-o cale extraordinară de atac.

Totuși, fostul ministru a refuzat să participe la acest proces în sistem de videoconferință.

Elena Udrea le-a spus magistraților din Bulgaria că dorește să fie audiată, dar doar dacă îi va fi suspendată decizia de condamnare, pentru a fi eliberată din țara vecină.

Condiția impusă de fostul oficial nu înseamnă că aceasta este obligată să se întoarcă în țară. Totodată, nici nu îi interzice să meargă în Grecia, țara pe care Elena Udrea a indicat-o de la început.

Fostul ministru al Turismului spune că a fost arestată ilegal

Elena Udrea a postat în urmă cu câteva zile un mesaj în mediul online în care spune că este reținută ilegal de 46 de zile. Printre altele, s-a plâns de faptul că i-a fost respinsă contestația în anulare, cealaltă cale extraordinară de atac.

Judecătorii de la Sofia vor lua o decizie cu privire la soarta Elenei Udrea pe data de 1 iunie.
Gest inedit făcut de Adrian Alexandrov

Cu toate că nu are nicio calitate în acest dosar, Adrian Alexandrov a luat decizia din propriei inițiativă să ia parte la proces în locul Elenei Udrea, aflată în prezent în Bulgaria, în arest.

Totuși, iubitul fostului ministru nu a fost parte în dosarul Gala Bute și nu are calitate nici în calea extraordinară de atac, recursul în casație, intentat de avocații fostului om politic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: