Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, mesaj emoţionant pentru fiica ei, de dincolo de gratii: „Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc”

Elena Udrea, mesaj emoţionant pentru fiica ei, de dincolo de gratii: „Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc”

Documentul secret care o poate salva pe Elena Udrea din închisoare. A venit ziua cea mare pentru fostul ministru

Elena Udrea, care este încarcerată la Penitenciarul de femei Târgșor, nu poate fi alături de fiica ei în ziua în care cea mică împlineşte 5 ani.

Totuşi, fostul ministru al Turismului, i-a transmis Evei gândurile ei emoţionante.

Elena Udrea şi-a cerut scuze

Femeia și-a cerut public iertare celei mici că nu-i poate fi alături într-una dintre cele mai importante zile.

La mulţi ani, iubirea mea! La mulţi ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a fost mesajul Elenei Udrea din penitenciar.

Udrea, condamnată în Gala Bute

De ce este Elena Udrea în închisoare? Pentru că a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, în data de 7 aprilie, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei.

În aceeaşi zi, a fost dată în urmărire şi prinsă pe teritoriul bulgar, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia. Elena Udrea a stat în Bulgaria în arest preventiv până în 10 iunie, când autorităţile bulgare au decis definitiv extrădarea sa, fiind adusă în ţară în 16 iunie 2022, de atunci se află la penitenciarul de maximă siguranță Târgșor, pentru femei.

Altfel, reamintim, în data de 8 septembrie 2023, ocazia zilei de Sfânta Maria, Elena Udrea a putut să-şi vadă fiica. Cele două au petrecut aproximativ trei ore la Mănăstirea Ghighiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: