Redactia.ro
Home » Știri » Elevii ar putea să se întoarcă la școală din 11 ianuarie! Anunțul făcut de Jean Badea, secretar de stat în Ministerul Educației

Elevii ar putea să se întoarcă la școală din 11 ianuarie! Anunțul făcut de Jean Badea, secretar de stat în Ministerul Educației

Un elev refuza sa mai mearga la scoala

Jean Badea, secretar de stat în Ministerul Educației a anunțat, la Antena 3, că există posibilitatea ca elevii să se întoarcă în bănci, din data de 11 ianuarie. Decizia a fost luată ca urmare a problemelor serverelor de la Google produse în cursul zilei de azi. 

 

Anunțul făcut de Jean Badea

Elevii ar putea să se întoarcă la școală din data de 11 ianuarie anul viitor. Însă, acest lucru va depinde de situația epidemiologică din țară din acea perioadă, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educației, Jean Badea, pentru Antena 3. 

Luni, toate serviciile oferite de Google, inculsiv Google Meet și Google Classroom au picat. Toate țările au raportat probleme cu serviciile oferite de gigantul american.

Jean Badea a avut o intervenție la Antena 3, în cadrul căreia a făcut un anunț cu privire la întoarcerea elevilor pe băncile școlii. Secretarul de stat a început intervenția prin a vorbi despre momentul în care serviciile Google nu au mai putut fi disponibile  timp de 20 de minute.

Astăzi, cursurile s-au desfășurat normal, cu precizarea, că timp de 20 de minute, într-adevăr, serviciile Google s-au oprit. Am contactat reprezentanții Google, ne-au asigurat că pornesc și într-adevăr, au pornit foarte repede, deci, practic, a fost o întrerupere de 20 de minute, pe care de altfel, am experimentat-o și noi la Ministerul Educației, fiind într-o videoconferință, organizată chiar de Guvern.

Nu aș spune că au fost chiar afectați. Aș putea spune că a fost vorba de o întrerupere de 20 de minute (…) Lucrurile au revenit la normal în scurt timp, după 20 de minute, atunci când practic, toate serviciile au fost repornite”, a spus Jean Badea, în intervenția la Antena 3.

Milioane de elevi și studenți studiază la distanță din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, din cauza problemelor care au intervenit la serviciile Google, elevii s-ar putea reîntoarce la școala din 11 ianuarie. Însă, acest lucru va depinde de situația epidemiologică la nivel național.

Secretarul de stat în Ministerul Educației a făcut un apel la populație pentru respectarea măsurilor și i-a îndemnat să fie precauți.

Ne dorim ca începând cu data de 11 ianuarie, să reluăm, pe cât posibil, sau într-o pondare cât mai mare cursurile față în față, însă așa, după cum știm, aceasta depinde în mare parte de situația epidemiologică la nivel național.

Am făcut apel în această perioadă la părinți, la elevi, la cadre didactice, mai ales în contextul în care se apropie și vacanța, iar tentația de a ne întâlni cu cei dragi este mare, să fim precauți, tocmai pentru a contribui și noi, ca sistemul de educație la lupta pe care medicii o duc în sistemul de sănătate și să putem să revenim în școală, în bănci, așa cum ne dorim”, a spus Jean Badea pentru sursa menționată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: