Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare bombă la Survivor All Stars! El este concurentul de la echipa Faimoșilor care a ieșit din concurs

Eliminare bombă la Survivor All Stars! El este concurentul de la echipa Faimoșilor care a ieșit din concurs

GALERIE FOTO (2) Survivor All Stars 29 februarie 2024: Noi surprize, răsturnări de situație și momente emoționante

Eliminare bombă la Survivor All Stars! Iată ce concurent de la echipa Faimoșilor a ieșit din concurs!

Eliminare bombă la Survivor All Stars

Conform informațiilor furnizate de surse mondene, competiția Survivor All Stars a suferit o nouă schimbare majoră în componența echipei Faimoșilor. Unul dintre membrii acestei echipe, Cătălin Moroșanu, a fost eliminat din competiție, aducând o surpriză neașteptată pentru telespectatori și fani.

El este concurentul de la echipa Faimoșilor care a ieșit din concurs

Potrivit informațiilor obținute de Cancan.ro, Cătălin Moroșanu a fost observat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, la revenirea din Republica Dominicană, unde a avut o escală la Frankfurt. Cu toate acestea, motivele exacte ale plecării sale din competiție nu sunt cunoscute la acest moment.

Sursa foto: cancan.ro

Echipa Faimoșilor este una dintre cele mai competitive din cadrul Survivor All Stars, iar eliminarea lui Moroșanu ar putea schimba dinamica grupului. Deși nu se cunoaște deocamdată motivul acestei decizii, plecarea sa lasă loc pentru speculații și ipoteze din partea publicului.

Cu toate că cei de la cancan indică eliminarea lui Moroșanu, nu se știe exact când va ieși din cadrul competiției. „Viperele Vesele” au indicat pe pagina de Instagram eliminarea Mariei Lungu săptămâna aceasta.

Sursa foto: Viperele Vesele Instagram

Câți bani ar primi săptămânal Faimoșii de la Survivor All Stars

În ceea ce privește compensația financiară oferită concurenților, aceeași sursă dezvăluie că suma variază între 3000 și 5000 de euro pe săptămână. Cu toate acestea, se pare că unii concurenți remarcabili, precum Jador și Andreea Tonciu, ar fi putut primi sume semnificativ mai mari, ajungând chiar până la 10.000 de euro pentru Jador și 6.000 de euro pentru Andreea Tonciu.

Astfel eliminarea lui Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor reprezintă un moment important în evoluția competiției Survivor All Stars. În timp ce motivele exacte ale plecării sale rămân necunoscute, impactul asupra echipei și dinamica competiției vor fi observate pe parcursul episoadelor următoare.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: