Redactia.ro
Home » Monden » Ella de la Puterea dragostei a avut un accident. Bruneta este vânătă pe tot corpul

Ella de la Puterea dragostei a avut un accident. Bruneta este vânătă pe tot corpul

Ella Puterea Dragostei

Una dintre cele mai frumoase concurente de la Puterea dragostei a suferit un accident. Ella s-a entuziasmat atât de tare în urma unei propuneri, încât s-a accident serios. Aceasta a fost aleasă să reprezinte România la Miss Europe Continental.

Ella de la Puterea dragostei a avut un accident. Bruneta este vânătă pe tot corpul

Ella de la Puterea Dragostei a fost aleasă să reprezinte România la Miss Europe Continental. Aceasta a crezut că este vorba despre o farsă, pentru că nu are înălțimea potrivită pentru a fi Miss. Ei bine, acest lucru a fost cât se poate de real. Bruneta s-a entuziasmat atât de tare când a citit email-ul, încât a căzut și s-a accidentat.

Concurenta a povestit toată întâmplarea la emisiunea Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu.„Acum o săptămână am primit un mail de la Miss Europe Continental. Mi-au spus că dintre toate fetele, nu știu ce piață au studiat, m-au ales să reprezint România.M-am bucurat atât de tare, am mers la Manu (n.r.- Manuela, fostă concurentă Puterea drgostei), în living, să-i spun. Am sărit în sus de bucurie și am căzut, sunt toată vânătă, a povestit bruneta.

Drama Ellei, de la Puterea Dragostei

Ella, frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei care i-a furat mințile lui Jador, trăiește o adevărată dramă. Mama sa și-a pierdut vederea la vârsta de 14 ani din cauza unor erori medicale. Femeia a fost operată după ce o infecție la măsea ar fi ajuns în zona creierului.

Pe lângă asta, tatăl brunetei are diabet zaharar, și de curând aceasta a aflat că piciorul său va trebui amputat din cauza gangrenei care se extinde foarte repede. În timpul participării sale în emisiunea Puterea dragostei, Ella a făcut-o atât pe Andreea Mantea să lăcrimeze, cât și pe colegele sale din casă. Cu toate astea, Ella reușește să-și ajute părinții și să le fie alături cât mai mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: