Redactia.ro
Home » Monden » Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este misteriosul bărbat

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este misteriosul bărbat

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Ella pare că are o nouă relație cu un bărbat misterios. Bruneta a declarat într-o emisiune că a renunțat la iubirea pentru Jador și a decis să meargă mai departe.

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este misteriosul bărbat

Ella, pe numele său real Ionela Sozariu, este fostă concurentă în casa Puterea Dragostei. Bruneta a avut un istoric amoros cu artistul momentului, Jador, de care aceasta a fost foarte îndrăgostită. Bruneta a declarat că a renunțat la trecut și vrea să își facă o relație cu un alt bărbat. Prietenul ei, Robert Ionescu a precizat într-un vlog că aceasta se vede cu un bărbat despre care vorbește foarte frumos. De asemenea, Ella a mărturisit că bărbatul misterios este un tip ”mișto” și foarte educat cu care a colaborat la un moment dat. ”Chiar e ok, nu mă așteptam nici eu. E un tip tare mișto. Sunt liberă și pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am și colaborat. E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educație. Ne simțim tare bine împreună”, a dezvăluit Ella în vlogul lui Robert Ionescu.

Cine este bărbatul misterios din viața Ellei

Conform unor surse apropiate Ellei, tânărul din viața ei nu ar avea legătură cu emisiunea difuzată pe Kanald, Puterea Dragostei. Rămâne de vâzut cine este noul bărbat din viața Ellei.

Invitată într-o emisiune, Ella a vorbit deschis despre mama sa, care își dorește să-și vadă fiica îmbrăcată în rochie de mireasă. Bruneta a început să plângă, povestind că mama sa o pipăie ori de câte ori cineva îi spune că are o fiică frumoasă. Cea mai mare dorință a femeii, este să poată să-și vadă fiica îmbrăcată în rochie de mireasă.

Conform Ellei, mama sa se confruntă cu o problemă de vedere de mai bine de 40 de ani. Povestea de viață a concurentei de la Puterea Dragostei este un dramatică. Aceasta a plecat de acasă la vârsta de 16 ani, având un tată violent. ”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului. Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a povestit Ella.

Loading...