Redactia.ro
Home » TV » Ella, de la Puterea Dragostei, afectată de o boală teribilă. A ţinut totul secret, până acum

Ella, de la Puterea Dragostei, afectată de o boală teribilă. A ţinut totul secret, până acum

Ella

Ella de la „Puterea Dragostei” a vorbit despre probeleme sale de sănătate. Aceasta are o boală ce o afectează vizibil și despre care fanii au aflat chiar în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Ce boală are Ella de la „Puterea Dragostei”

După o dispută cu Daiana, concurenta cu care avea mereu certuri în casa de la „Puterea Dragostei”, Ella a mărturisit ce problemă de sănătate are. Astfel, aceasta a explicat că suferă de dermatită seboreică, boală ce o face să aibă coji inestetice în păr.

Fosta concurent din al doilea sezon al emisiunii a explicat că suferă de această boală, care apare de fiecare dată când se supără sau se enervează.

„Chiar am grijă de corpul meu mai mult ca niciodată. Poate prea mult. Am o dermatită seboreică. În momentul în care mă enervez și mă supăr, da, mi se ia pielea. Oamenii din afară nu mă știu. Trebuie să mă justific pentru că oamenii de acasă nu înțeleg”, a spus Ella.

Cunoscută pentru stilul ei elegant, Ella de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că se confruntă cu această problemă serioasă și a ținut să le explice fanilor, pentru că Daiana a acuzat-o că are o igienă precară și de aceea are această problemă, cu cojile în cap.

Diana și Ella, conflict continuu la Puterea Dragostei

Daiana a fost foarte supărată în cadrul emisiunii și chiar a făcut niște declarații cu iz amenințător. La finalul emisiunii, cele două rivale au căzut la pace și chiar s-au îmbrățișat

„Vă arăt eu vouă, de acum încolo, adevărata față a Daianei. Nu mă mai interesează de nimeni. Lasă că vă arăt eu fața mea, lasă, lasă. Nu are nimeni ce să îmi facă. Așa sunt eu, ăsta e caracterul meu. Nu mai pot să mai suport Gabi. Am fost mult prea mult luată la mișto. Ăsta e caracterul meu, o să îmi găsesc un bărbat care să stea lângă mine așa cum sunt eu și asta este. Eu nu sunt ca astea”, i-a spus Daiana iubitului ei, Gabi.

Ella nu a reușit să câștige emisiunea și marele premiu, dar ea a fost foarte iubită de fani, care s-au mutat pe rețelele ei de socializare, pentru a o urmări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: