Redactia.ro
Home » Monden » Plușica a slăbit foarte tare. Cum arată acum fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

Plușica a slăbit foarte tare. Cum arată acum fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

GALERIE FOTO (5) Plusica a slăbit

Raluca Marina sau Plușica, cum este cunoscută de fanii de la „Puterea Dragostei” a reușit să slăbească foarte tare într-un timp scurt. Fosta concurentă a trecut de la formele voluptoase la un corp de model. Care este rețeta cu care a slăbit peste 13 kilograme.

Care este rețeta cu care Plușica a slăbit foarte tare

Raluca Marina și-a obișnuit fanii cu formele rubensiene, dar după ce a părăsit casa dragostei s-a schimbat radical. În câteva luni ea a reușit să aibă un trup de zeiță, iar acum pozează în ipostaze sexi. Fata se laudă că a slăbit în mod natural, cu mult sport și o dietă echilibrat, dar fosta concurentă apare în mai multe imagini în care face reclama la pastile ce ard grăsimea.

”Nu mai mănânc dulciuri, am renunțat la pâine și nu mai beau suc. În plus, încerc să mănânc sănătos. Altceva nu am făcut. Până acum am slăbit 3 kilograme”, a declarat Marina pentru wowbiz.ro. În timp ce pe pagina personală apare într-un videoclip ce le explică fanilor cum a slăbit în timp record cu ajutorul pastilelor: “Suplimentul lor alimentar m-a ajutat sa slăbesc într-o luna 4,5 kg. Sunt super mulțumită și v-am lăsat un video in care v-a povestesc ce am făcut eu .”.

Ce a motivat-o pe fosta concurentă să slăbească. Pentru ce eveniment se pregătește Plușica

După ce a ieșit din show-ul „Puterea Dragostei”, Raluca și-a găsit sufletul pereche. După mai multe dezamăgiri, fosta concurentă l-a cunoscut pe Antonio Mihai și este mai fericită ca niciodată. Mai mult, ea a făcut marele anunț, se va căsătorii. Unul dintre motivele pentru care a decis să slăbească este acela de a intra perfect în rochia de mireasă.

Raluca ține legătura cu fanii prin rețelele de socializare, iar imaginea în care apare în brațele iubitului lângă o rochie alba a strâns mii de aprecieri. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și nu sfiesc să le arate fanilor cât de bine le merge relația. Deseori, cei doi apar în ipostaze tandre.

Raluca Maria a avut și o relație cu celebrul cântăreț, Culiță Sterp. Totul s-a întâmplat acum mai bine de un an când Plușica se afla în casa dragostei. Artistul nu a recunoscut oficial niciodată relația dintre ei. Apropiații, în schimb, au confirmat idila și au declarant că artistul a fost sfătuit să apară public singur pentru a avea mai mult succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: