Redactia.ro
Home » TV » Ella de la „Puterea Dragostei”, primele declarații despre relația cu George Pian. ”Eu nu îmi permit să refuz un…”

Ella de la „Puterea Dragostei”, primele declarații despre relația cu George Pian. ”Eu nu îmi permit să refuz un…”

Ella

După ce în mediul online a apărut o fotografie cu Ella de la „Puterea Dragostei” alături de George Pian, fosta concurentă de la emisiunea difuzată la Kanal D a ținut să explice situația, mai ales că fanii au început să le ureze deja felicitări specifice cuplurilor.

Ella a explicat dacă este sau nu iubita lui George Pian

Pe numele ei real, Ionela Sozariu, Ella a apărut alături de George Pian, membru al clanului Duduianu, într-o fotografie pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, interlopul a pus decsrierea „Să ne fie de bine dragostea mea”, pentru ca fotografia să fie înțeleasă așa cum trebuie,

Totuși, fosta participantă de la „Puterea Dragostei” a declarat că George Pian a postat acea poză doar pentru a-i face rău lui Jador, iar ei nici nu se cunosc. George Pian ar fi venit la ea cu dorința de a face o poză împreună, iar apoi s-a iscat acest scandal, după ce el a susținut că sunt iubiți.

„Astăzi voi vorbi despre o chestie banală, care a creat controverse în mediul online. Faptul că am făcut o poză cu un domn, nu vreau să îi dau numele, un băiat care este implicat într-un scandal cu o persoană pe care eu o cunosc. EU nu îmi permit să refuz un om care mă salută și îmi cere o poză respectuos. Din respect, mă opresc mereu în trafic. Încerc să vorbesc cu voi mereu”, a spus Ella.

Ella, despre întâlnirea cu George Pian:„S-a nimerit să fie în parcare”

Ella a mărturisit că i-a atras atenția lui George Pian pentru fapta sa și a expplicat că nu știa cine este la momentul în care au făcut acea fotografie împreună.

„Faptul că s-a nimerit ca acel băiat să facă o poză cu mine, iar mai apoi să adauge o descriere ca să înțepe pe nu știu cine, nu mă interesează, nu vreau să dau curs acestui subiect care nu își are rostul. I-am atras atenția respectivului și am mers mai departe.

S-a nimerit să fie chiar în parcare, lângă mașina mea. Nu am de unde să știu statului lui social, pot fi criminali în serie. Eu nu am de unde să știu. Asta este viața. Nu mai credeți tot ce se aberează”, a mai spus Ella de la „Puterea Dragostei”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: