Redactia.ro
Home » Monden » Ellie White, declarație șocantă! Anunțul după ce s-a vindecat de Covid-19: “Voi face din nou”

Ellie White, declarație șocantă! Anunțul după ce s-a vindecat de Covid-19: “Voi face din nou”

Ellie White a trecut ușor peste boala care a afectat tot mai multe persoane. Atât ea, cât și iubitul ei, Doru Tincă, tatăl celor doi copii ai artistei, au fost infectați cu noul coronavirus. Artista a mărturisit ce face pentru a-și menține sănătatea după COVID. 

 

Anunțul făcut de artistă

 

Artista a povestit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, moderată de Adela Popescu și Cove, momentele prin care a trecut în perioada în care au fost infectați cunoul coronavirus.

Ellie White și soțul ei au fost infectați cu noul coronavirus în aceeași perioadă. Mai mult, și unul dintre copii a fost testat pozitiv. În acest moment, întreaga familie este ok.

,,Eu am început tratamentul preventiv. Șapte zile am luat antibiotice… Și acum iau vitamine. La mine a fost scurt și intens, la Doru a durat vreo două săptămâni. Eu le transmit oamenilor să aibă grijă de ei, să lucreze la imunitate. Eu asta fac. Sunt sigură că voi face din nou la un moment dat. Dacă te informezi, citești,o să-ți dai seama de asta. De aceea eu lucrez la imunitate”, a povestit Ellie White în cadrul emisiunii.

Băiețelul artistei, care se îmbolnăvea mult mai des, nu a fost infectat cu noul coronavirus, în timp ce testul fetiței a ieșit pozitiv la testul coronavirus.

 

Ellie White a avut coronavirus

Tot în cadrul emisiunii de la PRO TV, Ellie White a anunțat că este infectată și că se află în izolare, acasă. ”Eu sunt cu două zile ai târziu ca Doru. El a avut primele simptome. Așa că acum aștept să ved cum se manifestă la el și să mă pregătesc”, dezvăluia Ellie White la acel moment. Artista a vorbit și depsre simptomele pe care le-a avut înainte de a se testa.

”Am avut unele dureri și o stare ca de răceală. Și eu, și Doru. După weekend a părut că trece, dar nu. Am făcut testul, a ieșit pozitiv. M-am izolat. La Doru a fost mai intens, a fost la spital, da nu s-a internat. A făcut testul. Nu mă simt rău acum, e ca o răceală ușoară, dar să vedem. Copiii sunt izolați și ei”, a mai spus Ellie White în acea perioadă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: