Redactia.ro
Home » Monden » Apelul disperat al unei cântărețe din România de pe patul de spital. „Rugați-vă și voi cu mine. Amin!”

Apelul disperat al unei cântărețe din România de pe patul de spital. „Rugați-vă și voi cu mine. Amin!”

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, Rodica Olariu, este infectată cu COVID-19. De pe patul de spital, interpreta cere ajutorul oamenilor. 

 

Apelul disperat al Rodicăi Olariu

 

Cântăreața de muzică populară Rodica Olariu se află internată de mai bine de o săptămână la la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara.
Rodica Olariu a postat pe Facebook  o fotografie de pe patul de spital în care poartă o mască de oxigen, în care și-a anunțat prietenii că starea ei de sănătate nu este una tocmai bună. „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!”, a fost mesajul artistei care a însoțit fotografia.

Au început să apară și anumite complicații în cazul artistei. Artista a fost mutată la Spitalul Clinic Municipal Arad.

Prietenii Rodicăi cer donarea de plasmă

 

Prietenii cântăreței au transmis, luni, un mesaj pe rețelele de socializare în care cer ajutorul persoanelor vindecate, să doneze plasmă. Se caută o persoană cu B3 pozitiv care a avut COVID-19 şi poate dona plasmă.

A fost o mobilizare exemplară în cadrul artistei. Pagina de Facebook a Rodicăi Olariu este plină de mesaje ale prietenilor săi prin care cer ajutor.

Cătălin Moroșanu s-a numărat pintre prietenii care au făcut un apel pentru a o ajuta pe celebra cântăreață.

„Vă rog să distribuiți acest mesaj, poate este cineva care poate salva o viață. În adolescență îi ascultam cu drag muzica. Rodica Olariu a fost unul dintre artiștii care nu lipsea de la nicio petrecere în anii 90, iar vocea ei ne făcea mereu fericiți. Astăzi am aflat că acum are la rândul ei nevoie de un sprijin pentru a zâmbi și ea. Este internată cu noul coronavirus la Spitalul Clinic Municipal din Arad și are nevoie urgentă de plasmă de la un donator cu Grupa B3 pozitiv. Dacă ați fost purtători ai virusului și v-ați vindecat, nu ezitați să donați, puteți salva o viață. Doar împreună putem face o lume mai bună”, a scris Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

Rodica Olariu este o interpretă de muzică populară foarte cunoscută în rândul românilor. În anii ’90, artista era de nelipsit de la petreceri și îi încânta pe invitați cu vocea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: