Redactia.ro
Home » Homepage » Elon Musk a publicat prima fotografie de la petrecerea de Halloween. Unde era, de fapt, și cine apare în poză

Elon Musk a publicat prima fotografie de la petrecerea de Halloween. Unde era, de fapt, și cine apare în poză

Elon Musk a publicat prima fotografie de la petrecerea de Halloween. Unde era, de fapt, și cine apare în poză

Elon Musk a publicat prima fotografie de la petrecerea de Halloween. Unde era miliardarul, de fapt, și cine apare în poză alături de el. A fost sau nu a fost în România? Aceasta este marea întrebare.

Elon Musk a publicat prima fotografie de la petrecerea de Halloween. Unde era, de fapt, și cine apare în poză

Elon Musk, cel mai bogat om al lumii în momentul de față, a fost personajul principal despre care s-a tot vorbit cu ocazia petrecerii miliardarilor dată la Castelul Bran de Halloween, atât că nimeni nu l-a fotografiat sau filmat. Surse din M.A.I. au menționat că nici el, nici Angelia Jolie, actrița preferată a lui Musk, nu au pus piciorul în țară, de fapt.

Prima poză postată de Elon Musk de la petrecerea de Halloween ar putea fi, totodată, și dovada clară a locului în care acesta a petrecut și cine i-a fost alături. Ei, bine, miliardarul a mers la petrecerea anuală de Halloween dată de fotomodelul Heidi Klum în New York, conform presei internaționale, și apare în fotografie lângă mama lui, Maye Musk, în vârstă de 74 de ani. Elon Musk este îmbrăcat într-un costum din piele, în valoare de 7.500 de dolari, conform publicației Just Jared.

Elon Musk, noul CEO al Twitter, a îmbrăcat ținuta din piele pentru a petrece Halloween-ul alături de mama lui, așa că e cât se poate de evident că nu a călcat în România. În fotografia lui Musk apare și Brooke Wall, fondator și CEO al Wall Group. Internauții au rămas confuzi în legătură cu costumul lui, mulți dintre ei încercând să ghicească dacă este vorba de vreun personaj cunoscut sau nu.

„Halloween împreună cu mama mea”, a scris el, pe Twitter.

Elon Musk publică Tweet-uri care adună, de obicei, „tone” de reacții în câteva momente. El a preluat recent controlul asupra platformei, la 28 octombrie 2022, și a concediat o parte dintre directorii executivi, printre care Parag Agrawal, directorul general, și Vijaya Gadde, directorul de afaceri juridice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: