Redactia.ro
Home » Știri » Elton John și fosta soție au făcut pace! Renate Blauel și-a retras plângerea

Elton John și fosta soție au făcut pace! Renate Blauel și-a retras plângerea

Elton John

Elton John nu se va mai vedea cu fosta nevastă la tribunal, Renate Blauel. Asta pentru că, cei doi au făcut pace după ce Renate Blauel l-a dat în judecată pe artist în iunie și i-a cerut despăgubiri de 3,9 milioane.

Motivul pentru care au făcut pace foștii soți

Elton John a încheiat disputa în justiție cu fosta sa soție, Renate Blauel. Se pare că ce doi au făcut pace, dar nu se știe cum au ajuns la această decizie, după ce Renate și-a acuzat fostul soț că a încălcat termenii înţelegerii de divorţ prin dezvăluirea unor detalii ale căsniciei lor în cartea “Me” şi în filmul “Rocketman”.

Purtătorul de cuvânt al artistului a declarat că părțile au rezolvat cazul, iar nevoia de intimitate a lui Renate Blauel a fost recunoscută, scrie The Guardian. Renate i-a intentat proces lui Elton John, după ce aceasta a făcut o serie de dezvăluiri din interiorul căsniciei, încălcând astfel un accord semnat de cei doi după divorțul din 1988.

Fosta soție a lui Elton John cauta să obțină o despăgubire de 3,8 milioane de dolari de la cântăreț, deoarece acesta ar fi încălcat una dintre clauzele stabilite în actele de divorț, în urma publicării recente a memoriilor sale. Renate Blauel, în vârstă de 67 de ani, l-a dat în judecată pe Elton John pentru că acesta a scris în carte și despre casnicia lor, care a durat 4 ani (1984-1988).

Renate susținea că lucrurile pe care Elton le-a povestit în memorii i-ar fi reactivat niște probleme mentale de care aceasta ar suferi de mult timp. Surse apropiate de Elton au declarat pentru publicațiile din Marea Britanie că acesta este șocat și întristat de acțiunile lui Renate, mai ales că el tot timpul a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei și că aveau o relație bună.

Renate a mai avut o astfel de tentativă înainte de lansarea filmului „Rocketman”, unde au fost prezentate câteva momente din căsnicia lor. Elton John este căsătorit acum cu producătorul de filme David Furnish și au împreună doi fii, Zachary (9 ani) și Elijah (7 ani).

Elton John și Renate Blauel, mariaj de 4 ani

Renatet Blauel a fost însoțitoare de zbor înainte să lucreze ca inginer de sunet la un studio de înregistrări din Londra. L-a cunoscut pe Elton John în 1983, când el înregistra albumul „Two Low For Zero”, iar un an mai târziu s-au căsătorit în Australia, la Sydney. Divorțul a venit patru ani mai târziu, iar după separare Renate a stat departe de presă și a dorit intimidate. Elton John s-a căsătorit în 2004 cu David Furnish, cu care are doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: