Redactia.ro
Home » Monden » Elvira Deatcu, confirmată cu coronavirus! Cum se simte actrița

Elvira Deatcu, confirmată cu coronavirus! Cum se simte actrița

Elvira Deatcu, confirmată cu coronavirus!

Îndrăgita actriță Elvira Deatcu a fost testată pozitiv cu coronavirus. Vedeta și-a anunțat fanii că ea și familia sa au fost infectați cu COVID-19. În ultima perioadă, tot mai multe personalități publice au fost depistate cu coronavirus.

Elvira Deatcu, confirmată cu coronavirus! Cum se simte actrița

Elvira Deatcu a anunțat în urmă cu puțin timp că a fost infectată cu coronavirus. De asemenea, aceasta a menționat că membrii familiei ei au fost testați pozitiv. Potrivit Știrile Protv,  actrița din serialul „Vlad” a precizat că s-a testat în momentul în care și-a dat seama că nu mai are gust și miros.

În afară de aceste simptome, actrița a spus că nu se simte rău, iar starea sa de sănătate este bună. „Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», așa cum frumos a spus-o un minunat preot, aș vrea să aflați de la mine, și nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust și miros, am făcut testul PCR și ieri seară am aflat că testul COVID a ieșit pozitiv pentru toți patru membri ai familiei mele. Deși mă așteptam, șocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toți, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situație și totul este în regulă. Suntem în izolare, firește, și… optimiști că vom trece cu bine peste încercarea asta. Aveți grijă de voi, de copii, părinți și de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate și fiecare dintre noi învață în perioada aceasta o lecție nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a spus Elvira Deatcu.

Elvir Deatcu și familia sa

Elvira Deatcu este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din România. Pe lângă spectacolele de teatru, aceasta joacă și în serialul momentului „Vlad”. Actrița a avut două pauze profesionale, după ce a devenit mamă. Vedeta are doi băieți, Filip, de 11 ani și Luca, de 16 ani. „Am stat pentru că am alăptat amândoi băieții și atunci nu am vrut să intru în nimic. Am zis că un an, cât alăptez, vreau să joc doar spectacolele pe care le am deja în repertoriu și nu am avut credința că este un proiect mai important în acel moment decât copilul meu. Am convingerea că e singurul moment în viață când ar trebui să nu fii egoistă, să nu fii tu cea mai importantă”, a povestit aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: