Redactia.ro
Home » Știri » Declarația șocantă a unei paciente infectată cu coronavirus: „Am fost rău de tot, nu mă gândeam că mai scap”

Declarația șocantă a unei paciente infectată cu coronavirus: „Am fost rău de tot, nu mă gândeam că mai scap”

Declarația șocantă a unei paciente cu coronavirus

Pacienții infectați cu noul coronavirus suferă zi de zi în spitalele din România, la terapie intensivă. Bolnavii îi roagă de pe patul de spital, pe cei care încă sunt sănătoși să aibă grijă de ei și să se protejeze pentru că acest virus există și este extrem de periculos.

Declarația șocantă a unei paciente cu coronavirus: „Am fost rău de tot, nu mă gândeam că mai scap”

Pacienții infectați cu coronavirus internați la ATI fac dezvăluiri șocante. Aceștia sunt slăbiți de puteri și se luptă în fiecare zi pentru viața lor și îi îndeamnă pe cei care încă mai sunt sănătoși să se protejeze în fața virusului.

Potrivit Digi24, o pacientă internată la ATI, la Institutul Marius Nasta a făcut dezvăluiri șocante.

Femeia îi îndeamnă pe cei sănătoși să se proteje pentru că acest virus există și este foarte puternic. Slăbită de puteri, pacienta abia mai poate  vorbi, având masca de oxigen pe față.

La Institutul Marius Nasta se află internați 40 de pacienți în pavilionul pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID-19, iar la Terapie intensivă sunt șase paturi și toate sunt ocupate în acest moment.

Medicul Cristian Popa a menționat că tot mai mulți tineri se îmbolnăvesc cu coronavirus, susținând că aproximativ 50% dintre pacienții internați la Terapie intensivă au fost externați prin deces.

Nu doar pacienții sunt slăbiți de putere, ci și medicii sunt epuizați. Combinezoanele pe care aceștia le poartă sunt foarte grele și respiră foarte greu, iar în cele șase ore pe care le petrec în spital, nu pot bea nici apă și nici nu pot merge la toaletă.

Raed Arafat, despre pacientul asimptomatic care a murit de COVID-19

Șeful DSU a vorbit miercuri seara la Antena 3 despre cazul pacientului asimptomatic care a murit din cauza coronavirusului.

Raed Arafat trage un semnal de alarmă, cu privire la persoanele asimptomatice care refuză internarea. Conform acestuia, deși simptomele nu sunt prezente, ele pot apărea oricând și pot cauza decesul.

O persoană care este cu simptomatologie ușoară sau chiar asimptomatică, poate să înceapă să aibă simptomatologie și poate să aibă o evoluție respiratorie gravă care să ducă chiar la intrare în comă și deces„, a spus Arafat.

Din nou, secretarul de stat sfătuiește pe toată lumea să asculte recomandările medicului de familie și să nu mai asculte de unii și alții.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Galați, care suferea de obezitate de gradul 3 a fost testat pozitiv cu coronavirus. La trei ore după ce a refuzat internarea, bărbatul a murit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: