Redactia.ro
Home » Monden » Ema Oprișan de la Insula Iubirii, pățanie bizară la maternitate. S-a trezit că i-a fost adus alt bebeluș: „O întreb dacă e copilul meu și îmi spune că da. Ia-ți copilul de unde nu-i”

Ema Oprișan de la Insula Iubirii, pățanie bizară la maternitate. S-a trezit că i-a fost adus alt bebeluș: „O întreb dacă e copilul meu și îmi spune că da. Ia-ți copilul de unde nu-i”

Ema Oprișan de la Insula Iubirii, pățanie bizară la maternitate. S-a trezit că i-a fost adus alt bebeluș: „O întreb dacă e copilul meu și îmi spune că da. Ia-ți copilul de unde nu-i”

Ema Oprișan de la Insula Iubirii, pățanie bizară la maternitate. S-a trezit că i-a fost adus alt bebeluș. Iată detaliile!

Ema Oprișan de la Insula Iubirii, pățanie bizară la maternitate

Ema Oprișan, cunoscută pentru participarea sa în reality show-ul Insula Iubirii, a trăit recent o experiență cu totul și cu totul neobișnuită la maternitatea unde a adus pe lume al doilea ei copil. După o perioadă tumultuoasă în viața sa, care a inclus relații controversate și o căsătorie rapidă, Ema se pregătea să-i întâlnească pe cei mai mici membri ai familiei sale. Cu toate acestea, un incident ciudat a avut loc la maternitate, punând-o într-o situație deloc obișnuită.

După ce a născut, Ema a fost dusă într-o cameră de maternitate pentru a se odihni și a lega legătură cu bebelușul ei, pe care aștepta să-l cunoască cu nerăbdare.

Cu toate acestea, ceea ce s-a întâmplat a doua zi după naștere a fost departe de orice scenariu pe care Ema și-l putea imagina. În timp ce se pregătea să-și hrănească bebelușul, Ema a observat ceva neobișnuit, fetița pe care o ținea în brațe avea o brățară la mână care nu părea să corespundă cu copila ei. Acesta a fost primul semn că ceva nu era în regulă.

S-a trezit că i-a fost adus alt bebeluș

Cu un simț matern ascuțit, Ema a examinat mai atent brățara și a realizat că avea un nume diferit de cel al fiicei ei, Luna. Acest moment a declanșat panica și confuzia în sufletul proaspetei mămici. A mers imediat la asistente și a cerut să i se aducă copilul ei adevărat.

Cu toate acestea, asistentele nu păreau să accepte faptul că au făcut o greșeală. Ele au insistat că fetița pe care o ținea Ema în brațe era Luna. Dar Ema a știut mai bine și a continuat să insiste, arătându-le brățara cu numele greșit. Abia atunci, când a fost evident că nu se poate nega realitatea, asistentele au recunoscut eroarea lor și au adus-o pe Luna în sfârșit lângă mama ei.

Această situație bizară i-a lăsat multe semne de întrebare. Cum a fost posibilă o astfel de confuzie la maternitate? Cum au putut asistentele să nu observe că au schimbat copiii și să lase o mamă să-și hrănească greșitul bebeluș?

În ciuda momentului neplăcut, finalul poveștii a fost unul fericit. Ema Oprișan și-a avut în cele din urmă fiica lângă ea și și-a putut continua experiența de mamă cu dragoste și bucurie. Familia sa, alături de Răzvan Kovacs și fiul lor din prima căsnicie, acum se bucură de momente minunate alături de cei doi copii.

Oricum copilul se schimbă la înfățișare de pe o zi pe alta. A doua zi, mi-o aduce în salon o altă tipă. O fi făcut schimb de tură, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a adus-o pentru că era ora mesei (…) O întreb dacă e copilul meu și îmi spune că da. Știu că copilașii se schimbă așa ca trăsături, că prind altă culoare, dar parcă avea puțin ochii de chinezoi (…) Acum nu mă deranja că nu era așa cum o văzusem eu atunci. Poate era din cauza anesteziei, cine știe ce și mi-o lasă acolo.
Știam că Luna nu are brățărica la mână. Știam că o are în pătuț, chiar dacă toți copiii au brățărica la mână. Și acum este sigilată. Mă uit la copil că are o brățărică roz și m-am gândit că au pus-o ei și când să îl pun la sân, văd acolo un alt nume (…) Ia-ți copilul de unde nu-i (….) Am văzut multe filme, au auzit multe cazuri șocante legate de chestia asta, că și-au dat seama că nu este copilul lor decât târziu. Chiar se poate întâmpla”, a povestit Ema Oprișan pe Tik Tok.

„Sunt într-o perioadă în care sunt mai sensibilă decât în perioada în care eram pe insulă, așa că, nu mă faceți să plâng. Da, mâine nasc. La ora 7 dimineața mergem la maternitate (…) Totul este ok. Dacă stau să mă gândesc la sarcină, a fost o sarcină foarte ușoară față de prima. Dacă stau să mă gândesc ce sentimente am trăit în această perioadă, nu doresc nimănui să trăiască amalgamul ăsta, cumulul ăsta de nebunie”, a mai declarat ea seara trecută.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: