Redactia.ro
Home » Știri » Ema Pendiuc condamnată la cinci ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

Ema Pendiuc condamnată la cinci ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

GALERIE FOTO (5) Ema Pendiuc condamnată la cinci ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

Ema Pendiuc condamnată la cinci ani de închisoare. Decizia nu este definitivă Moderatoarea Tvr a fost condamantă în același dosar în care tatăl ei, Tudor Pendiuc a primit opt ani de detenție pentru corupție.

Ema Pendiuc condamnată la cinci ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

Potrivit Paginademedia.ro, fosta prezentatoare TVR, Ema Pendiuc a fost condamnată la cinci ani de detenție pentru fapte de corpuție, însă decizia nu este definitivă. Tatăl său, Tudor Pendiuc, fostul primar al orașului Pitești, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru corupție în dosarul „Publitrans”. Acesta a cumpărat 80 de autobuze.Fostul edil, afaceristii si directorii din Primarie care au fost gasiti vinovati in acest caz trebuie sa achite Consiliului Local Pitesti prejudiciul de 23.013.099,65 lei.

Instanța i-a confiscat prezentatoarei apartamentul

Instanța a confiscat de la Emanuela Ema Pendiuc apartamentul care ar fi fost primit mită de Tudor Pendiuc.

Ema Pendiuc a colaborat ultima oară în vara anului trecut cu televiziunea publică, când a prezentat o serie de 10 ediții ale emisiunii Drumul succesului.

Ulterior, reprezentanții TVR au declarat că jurnalista nu mai colaborează cu postul public.

Jurnalista a realizat „Alo, Bucureşti!”, „Jurnalul public”, „9409 Romantica”, în cadrul trustului Realitatea-Caţavencu. La Televiziunea Română, a realizat „Tema Zilei” (TVR 1) şi „Impact” (TVR 3). A fost producător al emisiunilor: „Iartă-mă” şi „Vreau să vină Moş Crăciun”, la care a lucrat alături de regretatul Valeriu Lazarov.

Loading...