Redactia.ro
Home » Monden » Ema și-a deschis sufletul la întâlnirea cu ispita de la „Insula Iubirii”: „Când am fost despărțiți eram blocată peste tot și îmi mai arunca așa câte un mesaj. Romeo e un om bun și mi-a arătat latura lui sensibilă”

Ema și-a deschis sufletul la întâlnirea cu ispita de la „Insula Iubirii”: „Când am fost despărțiți eram blocată peste tot și îmi mai arunca așa câte un mesaj. Romeo e un om bun și mi-a arătat latura lui sensibilă”

Ema și-a deschis sufletul la întâlnirea cu ispita de la „Insula Iubirii”: „Când am fost despărțiți eram blocată peste tot și îmi mai arunca așa câte un mesaj. Romeo e un om bun și mi-a arătat latura lui sensibilă”

Ema și-a deschis sufletul la întâlnirea cu ispita de la „Insula Iubirii”. Iată ce declarații emoționante a făcut aceasta în cadrul emisiunii din seara aceasta!

Ema și-a deschis sufletul la întâlnirea cu ispita de la „Insula Iubirii”

Episodul din această seară de la „Insula Iubirii” a adus momente pline de tensiune și emoție, în special pentru Ema, care și-a deschis sufletul despre partenerului ei, Răzvan la întâlnirea cu ispita.

Ema a vorbit deschis despre perioada în care a fost despărțită de Răzvan, menționând că se simțea blocată și legată de el chiar și atunci când nu mai erau împreună. Mesajele pe care le primea din partea lui au împins-o să nu rupă legătura cu el, dar nu putea ignora suferința și dezamăgirea pe care le-a trăit. Cu toate acestea, Ema a declarat că, în cazul în care Răzvan ar greși din nou, ea nu ar mai putea ierta.

„Când am fost despărțiți eram blocată peste tot și îmi mai arunca așa câte un mesaj și mă ținea legată de el”, a explicat Ema.  

Ema: „Romeo e un om bun și mi-a arătat latura lui sensibilă”

La întâlnirea cu ispita Andrei, Ema a fost surprinsă de natura sensibilă și empatică a acestuia, ceea ce a determinat-o să privească diferit relația ei cu Răzvan și a recunoscut că știe că există o ispită masculină care o place și de care a rămas surprinsă îm mod plăcut. Aceasta nu a menționat dacă se simte atrasă de el sau nu. Este vorba despre Romeo.

„Romeo e un om bun și mi-a arătat latura lui sensibilă”.

Toți cred că sunt ca „șoarecele și pisica” .

„Dacă te tachinezi, te și placi”, i-a spus ispita Andrei de la date-ul de astăzi.

 „Da, păi mi-a zis”, a recunoscut Ema. 

Aceasta a menționat că cei din jurul lor îi compară adesea cu „șoarecele și pisica”, sugerând o atracție subtilă și o chimie ascunsă.

Andrei i-a spus Emei că, atunci când se tachinează, de fapt, există și o plăcere ascunsă. Ema a recunoscut că Romeo îi transmisese acest lucru anterior.

Răzvan, momente unice alături de ispite

Un alt moment tensionat al episodului a fost în cadrul unei probe în care Răzvan, împreună cu ispita feminină Roxana, s-au angajat într-un joc cu vopsea. Răzvan i-a dat acesteia o palmă la fund Roxanei, generând comentarii și speculații. Cu toate că Răzvan a descris această acțiune drept o glumă inofensivă, susținând că nu o vede mai mult decât o prietenă.

„Nu mi-ar plăcea să o văd pe Ema cum primește o palmă la fund, dar a fost doar de fun”, a spus Răzvan, partenerul ei, aflat pe insulă cu ispitele feminine.

Episodul de astăzi de la „Insula Iubirii” a demonstrat încă o dată că dragostea și relațiile pot fi complicate și pline de surprize neașteptate. Ema și Răzvan se confruntă acum cu o încercare dificilă în relația lor, iar deciziile pe care le vor lua la „Insula Iubirii” vor avea un impact semnificativ asupra viitorului lor împreună.

Romeo, altercație cu Bianca

Romeo a făcut-o pe Bianca „falsă și ipocrită” în episodul din această seară după ce concurenta s-a luat de el după ce a aruncat cu „niște flori”.

Sursa foto: a1.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: